UFC

Jairzinho se oglasio nakon poraza: ‘Jedna ili dvije greške su me koštale pobjede, vratit ću se‘

Jairzinho Rozenstruik 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Zahvalio se fanovima na podršci i najavio kako će se iz ovoga vratiti samo jači i bolji

Jairzinho je protekle subote imao jedan jako stilski težak meč, a to se pokazalo i pogubnim za njega. Odlični Jailton Almeida ga je svladao ‘‘submissionom‘‘ u prvoj rundi i tako došao do najveće pobjede u dosadašnjoj karijeri, dok je Jairzinha vratio nekoliko koraka unazad kada je u pitanju vrh teške kategorije.

Almeida u tom meču nije primio niti jedan udarac jer je odmah sa zvukom zvona srušio Jairzinha gdje mu je bio početak kraja, no pokazalo se koliko je i slab u parteru. Neovisno o tome, Surinamac je rekao kako će se iz ovog teškog poraza vratiti samo jači:

‘‘Što ima, ljudi. Kao što ste već mogli vidjeti, borba nije otišla na moju stranu. Mislim da su me jedna ili dvije greške koštale cijele borbe. Imao sam osjećaj kao da sve radim kako treba. Kako god, bit ću bolji. Vratit ću se jači i bolji i samo želim zahvaliti svima koji me podržavaju‘‘, rekao je Jairzinho na svom Twitter profilu.

Jairiznho trenutno nije baš u bajnoj situaciji kada je u pitanju njegova karijera. Poražen je čak četiri puta u posljednjih šest nastupa, ali gubio je uistinu od samog vrha kategorije. Porazili su ga Ciryl Gane, Curtis Blaydes, Alexander Volkov i ove subote Almeida, no krajem prošle godine je ipak pokazao kako je u stojci ipak opasan kada je nokautirao Chrisa Daukausa.

Što će biti iduće za njega se ne zna, no definitivno će se raditi o nekom protivniku koji nije visoko na rang ljestvicama. No, ukoliko ponovno želi približiti se vrhu, to hrvanje i parter je nešto što jednostavno mora popraviti.

Linker
17. svibanj 2024 09:29