UFC

Jiri Prochazka govorio o borbi s Aleksandrom Rakićem: ‘Jedna stvar me kod njega definitivno iznenadila‘

Jiri Prochazka

 Screenshot/YouTube (Jiri BJP Prochazka)
Prvi izazivač UFC-ove poluteške kategorije osvrnuo se na obračun s ‘Rocketom‘, a govorio je i o budućim planovima

Nešto više od tjedana prošlo je od jubilarne UFC 300 priredbe na kojoj smo, među ostalim, gledali i povratak Aleksandra Rakića u oktogon najjače svjetske MMA organizacije. "Rocket" je poražen od Jirija Prochazke tehničkim nokautom u drugoj rundi, a češki poluteškaš u nedjelju je održao medijsku konferenciju u svojoj domovini, gdje je pružio svoje viđenje predmetne borbe, ali i govorio o planovima za budućnost.

"U prvoj rundi sam otežao situaciju sam sebi. Unaprijed sam znao da će to od prve runde biti prava oluja, ali vjerovao sam da mogu promijeniti tijek borbe u nastavku", rekao je Prochazka pa odgovorio na pitanje je li ga li Rakić na bilo koji način iznenadio u oktogonu vegaške T-Mobile Arene: "Definitivno me iznenadio pripremljenim reakcijama na moje kombinacije, osobito reakcijama na moje ‘kickove‘. To su bili automatizmi i nekoliko puta me uhvatio. Drago mi je da sam uspio apsorbirati njegove udarce".

Govorio je prvi izazivač UFC-ove poluteške divizije i o tome kada bismo ga ponovno mogli gledati u oktogonu.

"Ako u skorije vrijeme stigne neka dobra ponuda, primjerice, s Alexom Pereirom, budući da je on zdrav, prihvatit ću to. Međutim, on je drugačiji protivnik i to je drugačiji izazov, morat ću uzeti kratku pauzu", zaključio je Prochazka.

Linker
30. travanj 2024 13:13