UFC

Jorge Masvidal poručio McGregoru: ‘Ti si ogorčeni starac koji će se našmrkati do smrti‘

Conor McGregor

 Stoianov-lese/BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia
‘‘Gamebred‘‘ tvrdi kako je Conor više puta odbio meč protiv njega

Rijetki su borci koje Conor McGregor nije prozivao u jednoj fazi svojoj karijere, barem kad su u pitanju kategorije u kojima se bori. Tako je i Jorge Masvidal nerijetko na meti irske MMA zvijezde. ''Gamebred'' je prije šest dana proslavio 37. rođendan, a McGregor nije zaboravio na njegov rođendan.

''Također je i rođendan Jorgeu Masvidalu, ali on je kujica jer je otkazao borbu protiv Leona. Je**š tvoju ozljedu. Potpisao si boriti se, onda se bori.'', napisao je Conor putem Twiittera.

Jorge Masvidal sinoć je gostovao u MMA Houru kod Ariela Helwanija, a naravno da je Conor morao biti jedna od tema. Masvidal je objasnio kako je više puta razgovarao s vodstvom UFC-a po pitanju te borbe, no uvijek su mu rekli da McGregor nije zainteresiran za taj meč. Dana White također je izjavljivao kako je Masvidal fizički prevelik za McGregora i da im taj meč nema naročitog smisla. Zato niti Jorge Masvidal ne želi previše pričati o tom meču, no Ircu je uputio zanimljivu poruku.

''Mislim da je Conor ogorčeni starac koji se dere ispred TV-a cijeli dan. Loše je za njega jer je slomljen. Toliko puta je slomljen, da se više ne može niti sastaviti kad su borbe u pitanju. Živi svoj obični život, budi celebrity. Ovaj tip će se na kraju našmrkati do smrti. On me ne zabrinjava. Idi na odvikavanje i tretiraj starije ljude na pravi način. Ako ne želiš, onda ću te ja naučiti poštovanju onda kada ugovore naš meč.'', rekao je Jorge.

Borba između Masvidala i McGregora zasigurno bi privukla ogroman interes. Radi se o dva uzbudljiva borca, a njihove vještine za mikrofonom također bi bile dobro za promociju te borbe. Masvidal je dobar dio svoje karijere nastupao u lakoj kategoriji, dok McGregor ima iskustva s velterom. Uzimati razliku u veličini kao argument da se ova borba ne održi, nema naročitog smisla, jer Masvidal uistinu nije toliko veći od McGregora.

Linker
01. svibanj 2024 12:28