UFC

Julianna Pena ponovno oplela po Cormieru: ‘Ti meni nešto govoriš, pa imao si deset borbi za titulu‘

Dc i Pena

 Screenshot (youtube, Daniel Cormier)
DC se često osvrne kako ta trilogija ‘nema smisla‘

Julianna Pena je u dvanaestom mjesecu prošle godine šokirala svijet i pobijedila Amandu Nunes koja je do tog trenutka djelovala nezaustavljivo. U drugoj rundi borbe je ‘‘submissionom‘‘ pobijedila Nunes i postala prvakinja bantam kategorije, ali već je u sedmom mjesecu ove godine Amanda u svom dominantnom stilu vratila titulu u svoje vlasništvo.

Ono što sada Pena želi jest naravno treći meč protiv Amande, a niti jedna borkinja za sad nema neki ugovoren meč. Protiv te trilogije se gorljivo bori Daniel Cormier te je u nedavnoj epizodi ‘‘DC&RC‘‘ podcasta ponovno rekao da Julianna ne zaslužuje treći meč jer ju je Amanda u uzvratu u potpunosti deklasirala.

To naravno Julianni nije dobro sjelo, te mu je ponovno uzvratila:

‘‘Ti meni govoriš da moj rad nije to zaslužio? Ja sam prva žena ikad u ‘TUF-u‘, pokidala sam četiri od pet ligamenata u koljenu i vratila se iz toga, rodila sam dijete i nakon toga sam se isto vratila‘‘, rekla je Pena na ESPN-u.

‘‘Sama raskrčujem svoj put do vrha još od 2013. godine otkad je prvoj ženi dopušteno da potpiše za UFC, učinila sam sve što trebam da dođem do ove borbe. DC, ti si imao 10 borbi za titulu. Ono, zašto me toliko mrziš i govoriš protiv te trilogije? Deset! Mislim da je to rekord u najviše borbi za titulu u UFC-u. Daj, prekini me blokirati više‘‘, nije ga štedjela Pena.

S obzirom na dubinu ženske bantam kategorije, rijetki bi imali nešto protiv i trećeg meča Pene i Nunes. Zašto je DC toliko protiv toga, vjerojatno samo on zna.

Linker
18. svibanj 2024 08:32