UFC

Kevin Holland prije borbe slao poruke majci: ‘Rekla mi je da sam trebao ostati kod kuće‘

Kevin Holland

 Screenshot (youtube, Mma Junkie)
Rekao je da mu je ipak drago što ju nije poslušao jer je vrlo atraktivno pobijedio Ponzinibbia i vratio se na pobjedničke staze

Kevin Holland je ove subote na UFC 287 priredbi došao do još jedne atraktivne pobjede, a to mu je ujedno bio i prvi nastup nakon onog poraza od ‘‘Wonderboyja‘‘ Thompsona. Prije toga je izgubio od Khamzata Chimaeva, a ove subote je konačno našao svoj ritam te je svladao Santiaga Ponzinibbia.

U trećoj rundi borbe ga je vrlo atraktivno nokautirao, no otkrio je i kako prije samog meča nije bio toliko samopouzdan. Otkrio je kako je čak iz svlačionice slao poruke svojoj majci, koja mu je govorila da je trebao ostati kod kuće:

‘‘Bilo je jako cool nokautirati ga. Nisam došao tamo s namjerom da ga pogodim desnom rukom, zapravo smo namjeravali čuvati tu desnu ruku. To je bio prvi put kad sam stavio male rukavice, udario sam fokuser i pomislio sam si koliko to boli. Slomio sam ju i to nije bilo dobro. Zapravo sam prije borbe slao poruke majci i pitao sam ju trebam li se ja uopće boriti. Ona mi je rekla da sam trebao ostati kod kuće. Drago mi je da nisam slušao mamu ovaj put‘‘, rekao je Holland na press konferenciji.

‘‘Osjećao sam se dobro dok nisam stavio male rukavice. Tada sam se prestao osjećati dobro. Trebao sam još par mjeseci pametnog oporavka i ostalih stvari prije nego se vratim u kavez. Boriti se na ‘International Fight Weeku‘‘ ne bi bila najpametnija ideja‘‘, dodao je.

Bez obzira na ozljedu, Holland je ipak uspio pobijediti Ponzinibbia i to vrlo atraktivnim prekidom, no za njega ipak nije uspio pokupiti 50 tisuća dolara bonusa.

Linker
11. svibanj 2024 00:18