UFC

Kevin Holland tvrdi da će Adesanya Stricklanda ‘rastaviti na dijelove‘: ‘Ima velike šanse nokautirati ga‘

Sean Strickland 

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Ostaje nam samo pričekati da UFC i službeno najavi Adesanyinog idućeg protivnika, a to će vjerojatno biti Strickland

Posljednjih dana su se počele pojavljivati informacije da je meč između Israela Adesanye i Seana Stricklanda dogovoren za UFC 293 priredbu u Australiji, međutim, od UFC-a još nikakvih službenih informacija nema. Za očekivati je da će Strickland biti sljedeći izazivač za titulu budući da Du Plessis još nije spreman.

Iako je Strickland trenutno najrealnija opcija, Kevin Holland smatra kako on nema što tražiti protiv prvaka Adesanye. Tvrdi kako će Adesanyini ‘‘kickovi‘‘ i kondicija presuditi u tom meču, te kako Strickland ne posjeduje takva oružja za ugroziti vladara srednje kategorije:

‘‘Mislim da su te obje borbe dobre za Izzyja. Ne vidim kako bilo tko od ta dva tipa može Izzyju stvoriti probleme. Du Plessis je poznat po tome što nam uvijek dokaže suprotno, a još je popravio nos te je sada bolji borac. Ponekad usrani borci nađu način da pobijede, a dobri da izgube. Iako sumnjam da će kada se Du Plessis i Adesanya budu borili, usrani borac pronaći način da pobijedi‘‘, rekao je Holland Helen Yee.

‘‘Stilovi čine borbe, a Strickland ne voli kada ga se pogodi teškim ‘kickovima‘ i Izzyjevim kardiom. Izzy će ga rastaviti na dijelove, isto kao i Du Plessisa. Vjerojatno će to biti nekoliko ‘low kickova‘, poneki udarac. Izzy ima velike šanse nokautirati Seana Stricklanda jer Strickland ima veće šanse nego Du Plessis‘‘, dodao je.

Ostaje nam samo pričekati da UFC i službeno najavi Adesanyinog idućeg protivnika, a to će vjerojatno biti Strickland. Hollandova analiza je vjerojatno točna, no u MMA-u se uistinu svašta može dogoditi.

Linker
19. svibanj 2024 10:15