UFC

Khabib ‘bocnuo‘ Conora, McGregor ekspresno uzvratio: ‘Plan tvog oca nije kompletiran jer si pobjegao!‘

Conor McGregor

 Sipa USA/ddp USA/Profimedia
Dvojica najvećih MMA zvijezda na svijetu i dalje se ne podnose

Iako su više od četiri godine prošle od borbe između Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora, a Khabib se u međuvremenu i povukao iz profesionalnog sporta, njihovo rivalstvo i tenzije još uvijek su postojane.

Nerijetko McGregor voli raznoraznim ‘‘tvitovima‘‘ podbadati Nurmagomedova kako bi pokušao privući pažnju i izazvati reakciju Khabiba, ali ovaj put je Khabib bio onaj koji je sve započeo, a odgovor Conora nije dugo čekao.

Nurmagomedov je danas gostovao na javnom eventu u Torontu i odradio je nešto dulji intervju pred fanovima. Prilikom govora o svom timu i uspjesima svog tima, Khabib se poslužio poznatom izjavom Conora McGregora.

‘‘Davno sam čuo jednog tipa kako je priča o tome da su oni ovdje da preuzmu tron. Ali mi smo zapravo ovdje da preuzmemo.‘‘, rekao je Khabib, a Conor je ekspresno odgovorio putem Twittera.

‘‘Ja se nastavljam boriti! Plan tvog oca nikad nije kompletiran jer si se povukao i pobjegao. Bog te blagoslovio, ali ja sam još uvijek ovdje ako želiš da to odradimo ponovno. Tvoj strah od poraza znači da si već izgubio. Možeš bježati koliko hoćeš. Svi na kraju izgubimo. Smrt nas sve uzme. Ne bojim se ničeg osim Boga.‘‘, poručio je McGregor.

Conoru se očito i dalje jako teško pomiriti s činjenicom da ga je Khabib 2018. godine izdominirao od prve do posljednje sekunde borbe i da se pokazao znatno boljim borcem od njega.

Nema sumnje da će Irac još nekoliko puta pokušati prizvati Khabiba da se vrati iz mirovine, ali Nurmagomedov je danas u Torontu po tko zna koji put potvrdio da povratak nije opcija. Conor bi se prije svega trebao fokusirati na svoj povratak u kavez, jer vrlo je upitno hoćemo li ikada tome svjedočiti, unatoč pompoznim najavama koje slušamo sve od ozljede koju je pretrpio u sedmom mjesecu prošle godine.

Linker
11. svibanj 2024 06:38