UFC

Khamzat Chimaev pomaže Tillovom protivniku u pripremama: Fanovi ga počeli nazivati izdajnikom

Jack Hermansson i Khamzat Chimaev

 Instagram (jack Hermansson; Foto: Emin Sener)
Sjajni čečenski borac nalazi se između ‘‘dvije vatre‘‘

Druga polovica veljače (drugi mjesec) izrodila je početak jednog vrlo zanimljivog MMA prijateljstva. Darren Till otputovao je u Stockholm te se priključio treninzima u Allstars dvorani. Tamo je odmah kliknuo s Khamzatom Chimaevim i dvojac je ubrzo postao nerazdvojan.

''Smesh Bros'' naziv je serijala kraćih videa kroz koje su popraćeni njihovi zajednički treninzi, kao i druženja izvan dvorane. Darren je čak otputovao i u SAD zajedno s Khamzatom uoči njegovog meča protiv Gilberta Burnsa.

Chimaev je u tom meču pobijedio, a sada je Till na redu za nastupiti. Darren će se 23. srpnja (sedmi mjesec) boriti protiv Jacka Hermanssona na UFC-ovoj priredbi u Londonu. Till će tražiti prekid gubitničko niza nakon što su mu Whittaker i Brunson nanijeli dva poraza u nizu.

Treninzi s Khamzatom vratili su Tillu samopouzdanje i svi nestrpljivo iščekuju vidjeti napredak talentiranog borca iz Liverpoola. Lako je moguće da Till dobije podršku Chimaeva izravno iz Londona, ali zanimljiva fotografija kruži društvenim mrežama.

Naime, Jack Hermansson podijelio je na svom Instagram profilu fotografiju sa zajedničkog treninga s Khamzatom Chimaevim.

''Odrađivanje nekoliko rundi s 'Vukom''', napisao je Jack u opisu te fotografije.

Ta objava privukla je veliku pažnju MMA javnosti. Neki su počeli prozivati Chimaeva da je ''izdajnik'', a mnogi su se brzo sjetili Ariela Helwanija koji je isticao kako će prijateljstvo Chimaeva i Tilla završiti kao ono između Colbyja Covingtona i Jorgea Masvidala.

Ipak, bitno je napomenuti kako su Jack Hermansson i Khamzat Chimaev bili prijatelji još prije nego se Darren Till pojavio u Khamzatovom životu. Nerijetko su ''Joker'' i ''Borz'' zajedno trenirali, a Chimaev ovime pokazuje kako zbog novih prijateljstava, nije zapostavio ona stara.

Linker
13. svibanj 2024 06:46