UFC

Matt Brown stao uz Danu Whitea: ‘Adesanya može govoriti što hoće, ionako smo hrpa je****h divljaka!‘

Matt Brown

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Također je pohvalio Du Plessisa

Predsjednik UFC-a Dana White rijetko opominje svoje borce za bilo što što je rečeno prije, tijekom ili nakon borbi, a to uključuje žestoki rat riječima između prvaka srednje kategorije Israela Adesanye i Dricusa Du Plessisa prošle subote na UFC-u 290.

Tijekom sukoba u kavezu nakon Du Plessisove pobjede nad Robertom Whittakerom, koja ga je učvrstila kao prvog izazivača u diviziji, Adesanya je ispustio brojne rasne uvrede obraćajući se svom budućem protivniku. Ništa od toga nije zasmetalo Whiteu i on sigurno nije namjeravao kontrolirati ništa što je Adesanya rekao u kavezu.

‘‘Koje su rasističke konotacije u svemu tome? On (Adesanya) je crn, koga briga? Ne može me manje biti briga, ovo je borilački biznis. Israel Adesanya može govoriti što god želi, koga briga? Ljudi se žale zbog toga? Naravno da se žale, prava šteta.‘‘, rekao je White.

Iako se cijeli dan može raspravljati o tome što bi trebalo ili ne bi trebalo govoriti, UFC-ov velteraš Matt Brown podupire Whitea kada je u pitanju njegovo mišljenje o tome kako bi se to trebalo riješiti.

“Nekako sam se složio s Danom neki dan. Mi smo hrpa je****h divljaka, kao da nešto nije u redu s tobom da se želiš baviti ovim sportom. Ako ste normalna osoba ili imate dobru glavu na ramenima za početak — drugačije je kad počnete zarađivati ​​— ali idite biti liječnik ili ulagati u nekretnine. Postoji milijun drugih stvari koje možete raditi, ovo je borba. Što dovraga očekujete?”

Bez obzira na svađu u kavezu i Adesanyine komentare nakon toga, Brown je imao samo pohvale za Du Plessisovu izvedbu gdje je postigao opaki nokaut u drugoj rundi nad Whittakerom, no nije se usudio predvidjeti kako će teći borba za pojas, a svi ćemo biti pametniji kada se to i dogodi.

Linker
17. svibanj 2024 01:55