UFC

McGregor je stigao u Las Vegas, komentari su urnebesni: ‘Obukao je odijelo koje je nosio u perolakoj‘

Conor McGregor

 Instagram (conor Mcgregor)
Najveća MMA zvijezda spremna je za početak snimanja nove sezone ‘‘TUF-a‘‘

Nova sezona UFC-ovog ‘‘The Ultimate Fightera‘‘ uskoro kreće sa snimanjem, a jedan od dvojice glavnih trenera bit će Conor McGregor. Najveća MMA zvijezda time se službeno vraća MMA-u nakon sredine 2021. godine i teškog prijeloma noge.

McGregor će voditi jedan tim, a drugi tim predvodit će Michael Chandler. Nakon što sezona završi, UFC će odabrati datum i event na kojem će se Chandler i McGregor međusobno obračunati. Borbu nećemo gledati minimalno do jeseni, a nova sezona ‘‘TUF-a‘‘ s emitiranjem će započeti 30. svibnja (5. mjesec).

Bit će to zasigurno jedna od najgledanijih sezona, što zbog činjenice da Conor uvijek privlači veliku gledanost, a isto tako i zbog činjenice da je dosta dugo izbivao iz MMA aktivnosti. Mnogi su se zaželjeli Conora, naročito u ovom periodu gdje se stječe dojam da je UFC već neko vrijeme bez superzvijezde.

Povratkom Conora, ali i Jona Jonesa, ta se situacija mijenja, a oni željni superzvijezda doći će na svoje. Kao što smo napisali, emitiranje ‘‘TUF-a‘‘ započinje 30. svibnja, ali snimanje emisije započinje vrlo skoro. McGregor je jučer tijekom dana obavijestio svoje pratitelje da je na putu za Las Vegas.

‘‘Na putu sam za Las Vegas kako bih trenirao ‘djecu‘ sve do potpisa ugovora s UFC-om. Blagoslov. Privilegija. Čast. Užitak. Dobro došli u UFC s ‘Mac-om‘‘, napisao je Conor priloživši neoliko fotografija nekoliko fotografija iz aviona, u društvu svoje obitelji.

Nedugo poslije, McGregor je sletio u Las Vegas, a naravno da je dokaćen uz pregršt kamera i reportera željnih pokoje izjave. Izjave su izostale, ali komentari na UFC-ovoj Instagram objavi uistinu su zanimljivi. McGregor mnogima izgleda neprepoznatljivo na UFC-ovom videu, a UFC-ov borac Derek Brunson napisao je:

‘‘Ovo je Conorov dubler (dvojnik), promijenite moje mišljenje.‘‘

Nije Brunson jedini kojem osoba na videu ne izgleda kao Conor McGregor. Podosta je komentara u kojima se navodi da ‘‘Conor izgleda neprepoznatljivo‘‘, a neki su se poslužili i poznatim Conorovim pitanjem koje je svojevremeno uputio Jeremyju Stephensu:

‘‘Tko je zapravo ovaj tip?‘‘

Jedan od zanimljivijih i zabavnijih komentara dotiče se odijela koje je Conor obukao. Radi se zapravo o kritici na veličinu odiejla.

‘‘Greškom je zgrabio odijelo koje je nosio dok je skidao kilažu za perolaku kategoriju.‘‘

Bio to Conor ili ne, nova sezona ‘‘TUF-a‘‘ se bliži i čeka nas pravi spektakl. Michael Chandler također je spreman, a otkrio je tko će još biti dijelom njegovog trenerskog tima. Ryan Bader jedan je od članova njegovog tima, a radi se o poznatom MMA borcu koji drži Bellatorovu titulu prvaka u teškoj kategoriji.

Još se ne zna tko će uz Conora činiti njegov trenerski tim, ali sve će informacije biti ubrzo poznate, ne sumnjamo u to.

Linker
29. travanj 2024 09:56