UFC

Moicano se ispričao Hadžoviću: 'Pogriješio sam'

 Screenshot (YouTube, UFC)
Uspješan debi Renata Moicana u lakoj kategoriji razočarao je MMA fanove s ovih prostora. Razlog je taj što je ugledni brazilski borac prošlog vikenda na UFC Fight Night 170 priredbi u Braziliji zaustavio Damira Hadžovića.

Moicano je 'Bosanskog bombardera' svladao gušenjem nakon samo 44 sekunde borbe, a jedna zanimljiva situacija između njih dvojice dogodila se odmah po završetku meča.

Brazilac je nakon prekida ostao stajati iznad Hadžovića te mu je uz viku uputio nekoliko riječi.

"Nemam ništa protiv tebe. Želio sam se boriti više", objasnio je tada svoj potez Renato, a Damir mu odgovorio: "Onda me nisi trebao ugušiti. Opraštam ti".

Moicanu je ovo bila 14. pobjeda u karijeri (14-3-1), a nakon nje je odmah za idućeg protivnika poželio Paula Feldera. Pored toga, brazilski se borac zbog svog ponašanja odlučio ispričati Hadžoviću.

"Nije to bio ispravan potez. Ušao sam u meč s dva poraza od teških suparnika (Jose Aldo i Chan Sung Jung, op.a.) i htio sam se malo žešće boriti. Želim se boriti s najboljima. U ovom meču sam ga rušio na pod i odmah prisilio na predaju. Htio sam se još boriti, no pogriješio sam. Hadžoviću, žao mi je. Pogriješio sam", poručio je, prema MMA Junkieju, Moicano svom suparniku.

Linker
18. svibanj 2024 15:22