UFC

Molly McCann: ‘Paddy i ja nismo ‘hype train‘, mi smo radnička klasa koja će se boriti sa svima‘

Molly i Paddy

 Screenshot (youtube, Themaclife)
U Londonu su ostvarili dvije pobjede prekidima

Sada već sa sigurnošću možemo reći kako se Paddy Pimblett i njegova prijateljica Molly McCann polako pretvaraju u MMA zvijezde nove generacije. Kada se u MMA krugovima nešto takvo počne događati, borci koji su time zahvaćeni često budu prozvani ‘hype train-ovima‘ što je posebno zasmetalo upravo Molly.

Pretprošlog su vikenda Molly i Paddy na noge podignuli londonsku publiku i to više puta, prvo Molly kada je atraktivnim laktom iz okreta nokautirala svoju protivnicu, a nastavio je Paddy koji je također završio svog protivnika i to ‘submissionom‘, a onda je imao emotivan govor o mentalnom zdravlju muškaraca čime je zaradio velike simpatije.

No, nije za zamjeriti fanovima koji misle da su oni ‘hype train‘. Većina boraca koja je doživjela veliki uspjeh u kratkom vremenu nosila je tu stigmu neko vrijeme, a upravo je o tome progovorila i Molly:

‘‘Ja nisam hype train, a nije ni Paddy. Mi dolazimo iz radničkih gradova, plavi ovratnici i radnička klasa. Ustajemo rano svaki dan otkad smo živi kako bi hvatali svoje snove. Borit ćemo se kad god, gdje god i j**eno protiv bilo koga‘‘, oštro je rekla Molly.

Paddy se složio s njom i rekao kako njega zovu ‘hype train-om‘ od njegove osamnaeste godine. Također, rekao je kako su u Londonu pružili dvije borbe i dvije završnice i da su to djela koja govore sama za sebe.

Linker
06. svibanj 2024 19:26