UFC

Nate Diaz na Twitteru podijelio Paulov Nokaut nad Woodlyjem i zatražio otkaz u UFC-u: ‘Imam većih sra** za raditi‘

Nate Diaz

 Christian Petersen/Getty images/Profimedia
Diaz je bez meča već više od godinu dana

U svom posljednjem istupu na društvenim mrežama, legendarni Nate Diaz zatražio je da ga otpuste iz UFC-a. Diaz (20-13 MMA, 15-11 UFC) je još jednom zatražio raskid ugovora iz promocije u kojoj se bori i u kojoj je velika zvijezda još od 2007. godine.

Podsjećamo, Diaz se nije borio niti jednom nakon što ga je jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio Leon Edwards na UFC 263 priredbi prošle godine. Negdje u trećem mjesecu ove godine Diaz je na društvenim mrežama počeo izražavati nezadovoljstvo svojim trenutnim statusom u promociji.

Tri mjeseca kasnije stvari se, očito, nisu uopće promijenile. Naime, Diaz je na svom Twitter profilu objavio snimku nokauta Jakea Paula nad bivšim UFC prvakom u velter kategoriji, Tyronom Woodlyjem. Uz video je napisao: ''UFC molim vas otpustite me odmah ili mi dajte borbu s bilo kim u sedmom ili osmom mjesecu. Imam pametnijih sra** za raditi.''

Ono što ovaj zahtjev razlikuje od onih prethodnih je što je ovog puta Diaz dao rok promociji do kada želi da mu se zahtjev ispuni. Inače, UFC počevši sa 2. srpnjem (sedmi mjesec) održava osam uzastopnih priredbi, uključujući tri PPV eventa. Također, posljednjih pet Diazovih borbi se održalo upravo na PPV eventima.

Nedugo nakon Diazovih zahtjeva oglasio se i Dana White te je izjavio kako UFC radi na dogovaranju nove borbe za Natea, no kako vidimo, nikakvih novosti još uvijek nema.

Linker
18. svibanj 2024 14:56