UFC

Neil Magny šokirao izjavom na konferenciji za medije, Garry poručio: ‘Prebit ću ga jer tuče svog sina‘

Neil Magny (lijevo) i Ian Garry (desno)

 Screenshot (instagram, Ian Garry)
UFC-ov veteran velter kategorije otkrio je da povremeno tuče svog trogodišnjeg sina

Jedan od zanimljivijih dvoboja na ovotjednoj UFC 292 priredbi svakako je velteraški obračun Iana Garryja i Neala Magnyja. Radi se o sukobu veterana (Magny) i mladog talenta kojeg mnogi vide kao budućnost ove kategorije.

Magny je borbu prihvatio na ‘‘short notice‘‘ nakon što je Geoff Neal otkazao nastup, a Magny je zapravo borac s kojim s Garry prvotno i htio boriti. Još u petom mjesecu nakon što je nokautirao Daniela Rodrigueza, Garry je prozvao Magnyja, ali UFC ga je upario s Nealom. Stvari su se rasplele tako da će nasuprot Garryja ipak stajati Magny, a Ian je sinoć dobio dodatnu motivaciju za poraziti Magnyja.

Naime, UFC-ov veteran Neil Magny na konferenciji za medije otkrio je da povremeno tuče svog trogodišnjeg sina Liama, a Ian Garry kao mladi tata ostao je šokiran izjavom svog protivnika.

‘‘Postoje batine koje daješ svome sinu da bi ga naučio životu. Nakon što sam postao otac, postao sam naviknut na davanje takvih batina, a takve spreman sam dati takve batine i u subotu.‘‘, rekao je Magny i time je priznao da se nerijetko koristi batinama kako bi ‘‘učio sina životu‘‘.

Gledajući snimku konferencije za medije, Garry je ostao šokiran i u nevjerici. Nekoliko puta je Garry ponovio Magnyjeve riječi i nije se mogao dovoljno načuditi. Zatim je uzeo svog malenog sina u naručje i poručio je:

‘‘Oh moj Bože, ja nikada ne bih tebe istukao, nikada to ne bih napravio. Želiš li da ga prebijem? Prebit ću ga jer on navodno tuče svog sina.‘‘, poručio je Garry svom sinu.

Kad su u pitanju komentari na Magnyjevu izjavu i Garryjevu objavu, mišljenja su podijeljena. Mnogi su istaknuli kako Garry pretjeruje s reakcijom i da batine u službi ‘‘odgojne mjere‘‘ nisu nešto pretjerano iznenađujuće i šokantno.

‘‘On (Magny) te samo naziva djetetom. Ti si Irac i znam da te majka također tukla, suprotstavi se i njoj zbog toga.‘‘, jedan je od komentara na Garryjevoj Instagram objavi, a mnogi tvrde da je među crnačkim obiteljim sasvim uobičajeno da roditelji povremeno istuku dijete.

Naravno da je mnoštvo onih koji se ne slažu da bilo kakav oblik fizičkog nasilja može poslužiti kao odgojna mjera, a Ian Garry očito je jedan od pobornika tog stava. U svakom slučaju, Magny je mnoge iznenadio svoje izjavom, a Ian Garry dobio je još jedan izvor motivacije za poraziti ga u noći sa subote na nedjelju.

Linker
18. svibanj 2024 12:00