UFC

Nogueira ponovno ozlijeđen, otkazao borbu ugovorenu za studeni

Antonio Rogerio Nogueira
43-godišnji legendarni MMA i BJJ borac, Antônio Rogério Nogueira, prisiljen je otkazati svoj nastup ugovoren za UFC Fight Night 164 priredbu. Razlog toga je ozljeda, a UFC već ima novog protivnika za Trevora Smitha protiv kojeg se trebao boriti.

Nakon što je u svibnju poražen od Ryana Spanna nokautom u prvoj rundi, mnogi su pretpostavljali kako će se Antonio Rogerio Nogueira (23-9, 6-6 UFC) povući iz natjecanja. No, to se nije dogodilo, nego je prošlog mjeseca ugovorio borbu protiv Trevora Smitha za UFC Fight Night 164 koji će se 16. studenog održati u Sao Paulu. Ipak, tu borbu danas je otkazao. Razlog je ozljeda leđa, a čini se da je riječ o nečemu ozbiljnijem čim otkazuje borbu čak mjesec i pol dana prije nego se treba održati.

U deset godina koliko je član UFC-a, Nogueira uspio je nastupiti tek 12 puta, a teško je nabrojati koliko puta je otkazivao svoje borbe. No, čini se kako u njemu i dalje postoji ta potrebna žar te još uvijek ne spominje mirovinu. UFC ga je i dalje drži na rosteru, no još od 2014. godine ne namjeravaju mu ugovarati borbu igdje izvan Brazila.

Njegovom nesuđenog protivniku, Trevoru Smithu, pronađena je nova borba. Preseljen je na UFC on ESPN 7 koji će se održati u Washington D.C.-u, a tamo će se boriti Alonza Menifielda.

Linker
03. svibanj 2024 21:06