UFC

(FOTO) Povratak Darrena Tilla i novi nastup Aspinalla: UFC je objavio službeni plakat londonskog eventa

Darren Till

 Vianney Le Caer/Shutterstock Editorial/Profimedia
Poprilično očekivan je izbor promocije kad su u pitanju mečevi koje guraju u prvi plan

Povratak UFC-a u London nakon tri godine izbivanja, bio je pun pogodak najjače svjetske MMA promocije. O2 Arena bila je puna do čepa, a takvu atmosferu na UFC-ovim priredbama dugo nismo vidjeli.

Jednostavno su svi bili oduševljeni, od boraca pa sve do fanova i čelnika promocije. White je tada najavio kako će se UFC definitivno vratiti na Otok i to ove godine. Obećanje je ispunio, a UFC Fight Night 210 priredba održat će se 23. srpnja (sedmi mjesec).

Ponovno će obračun teškaša predvoditi londonsku priredbu i ponovno će engleski teškaš Tom Aspinall biti jedan od aktera. Njegov protivnik ovaj put neće biti Alexander Volkov, nego Curtis Blaydes.

Bit će to pravi ispit Aspinallovih sposobnosti, a pobijedi li Aspinall u tom meču, borba za titulu mogla bi postati njegova sljedeća stepenica.

Izuzev Aspinalla i Blaydesa, gledat ćemo i nove nastupe boraca kao što su Alexander Gustafsson, Paul Craig, Volkan Oezdemir, ali i Damir Hadžović.

Ipak, jedno ime privlači možda i najveću pažnju na cijelom cardu. Radi se naravno o Darrenu Tillu kojeg čeka prva borba još od devetog mjeseca i poraza od Dereka Brunsona.

Till je u seriji od dva uzastopna poraza, a upisao ih je čak četiri kroz posljednjih pet nastupa. Pobjeda mu je više nego nužna, a Jack Hermansson dolazi u London nakon poraza od Seana Stricklanda početkom drugog mjeseca ove godine.

Koliko je Darren TIll bitno ime ove priredbe, zorno prikazuje i UFC-ov službeni plakat koji su izbacili ususret priredbi koja nas čeka za više od mjesec dana.

Naravno da su Aspinall i Blaydes u centru pažnje jer predvode priredbu, ali mjesto na plakatu našli su Darren Till i Jack Hermansson također. Nema sumnje kako će Till uživati ogromnu podršku londonske publike.

Možda najveću podršku dobit će Paddy Pimblett, ali promocija očito smatra kako je prerano za njegovo mjesto na plakatu i ''Baddy'' tek treba izgraditi takvu reputaciju unutar UFC-a.

Linker
17. svibanj 2024 08:58