UFC

Poznat je datum UFC-a 303, preklapa se s prvotnim planovima McGregora: White i Chandler tvrde suprotno

Conor McGregor

 STACY REVERE/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Stacy Revere/getty Images/profimedia
Ovo je drugi PPV ‘event‘ koji će se održati tog mjeseca nakon UFC-a 302

UFC-ov International Fight Week napokon je dobio službeni datum te ime priredbe. Ovaj "event" održat će se 29. lipnja u kultnoj T-Mobile Areni te će to biti PPV priredba - UFC 303.

Svečanosti također uključuju ovogodišnju ceremoniju uvođenja u Kuću slavnih UFC-a i dvodnevni događaj za navijače UFC X koji se održava 28. i 29. lipnja. Za UFC 303 nije službeno najavljena niti jedna borba, iako je jedno glavno ime bilo uvjetno vezano uz ovaj događaj.

Bivši prvak perolake i lake kategorije Conor McGregor u sam smiraj 2023. godine najavio je da će se boriti protiv dugogodišnjeg rivala Michaela Chandlera u borbi srednje kategorije 29. lipnja, ali prema Chandleru i izvršnom direktoru UFC-a Dana Whiteu, taj datum nikada nije zacrtan i planovi za McGregora ostaju u nedoumici. White je rekao kako se nada da će se McGregor boriti prije kraja godine, vjerojatno na jesen.

Ovo je drugi PPV "event" koji će se održati tog mjeseca nakon UFC-a 302. Ta priredba zakazana je za 1. lipnja, a održat će se u Prudential Centeru (Newark, New Jersey, SAD).

Linker
20. travanj 2024 12:27