UFC

Poznat je zamjenski borac za glavnu borbu večeri UFC 293 priredbe! ‘Sretan sam, plate vas i ako se ne borite‘

Israel Adesanya

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Mi se nadamo da neće biti potrebe da uskače u ovaj meč, te da će sve biti u redu s glavnim akterima

UFC 293 nam donosi borbu za pojas u srednjoj kategoriji, odnosno okršaj između prvaka Israela Adesanye i Seana Stricklanda. Mislilo se da će priliku za pojas konačno dobiti Dricus Du Plessis, no on se nije mogao boriti. Jedva je to dočekao Strickland koji je sada pred prilikom života.

Mnogi mu ne daju velike šanse, ne daje mu ih ni kladionica, ali jedna stvar je sigurna. Strickland će te večeri doći na sve ili ništa, što će ga učiniti definitivno nezgodnim protivnikom. Međutim, UFC je pronašao i zamjenskog borca u slučaju da netko od aktera glavne borbe večeri bude primoran otkazati nastup.

Radi se o bivšem izazivaču, Jaredu Cannonieru. 39-godišnji srednjaš se prije točno 14 mjeseci borio protiv prvaka te je uspio doći do sudačke odluke, ali u niti jednoj od pet rundi nije uspio ugroziti prvaka. Sada mu je drago da je dobio ovu ulogu, a također se nada da će se dogoditi nešto zbog čega će on uskočiti.

‘‘Više sam nego sretan što sam došao ovdje i što ću biti zamjena. Bit ću plaćen čak iako se ne budem borio, plate vas čak i tada. Tako da, ja sam sretan s tim. Nije mi teško palo putovati u Sydney. Nikad prije nisam bio u Australiji. Uvijek sam želio otići‘‘, rekao je Cannonier sinoć.

Mi se nadamo da neće biti potrebe da Cannonier uskače u ovaj meč, te da će sve biti u redu s glavnim akterima. UFC 293 priredba je na rasporedu ovoga vikenda, tako da jedva čekamo sve što ona nosi sa sobom.

Linker
30. travanj 2024 22:53