UFC

Poznat popis borbi za sljedeću UFC-ovu priredbu, akcija je zajamčena!

Alistair Overeem
 GREG BAKER, AFP
UFC veljaču otvara s atraktivnim ‘fight cardom‘ i nekoliko slavnih MMA imena

UFC Vegas 18 naziv je eventa kojeg će predvoditi teškaški okršaj Alistaira Overeema i Alexandera Volkova. Dvojica iskusnih nokautera obračunat će se u noći sa 6. na 7. veljače u lasvegaškom APEX kompleksu.

Iza 'The Reema' i 'Drage' je kombinirano čak 66 pobjeda prekidom, a onaj koji dođe do slavlja u ovom sudaru definitivno će napraviti vrlo bitan korak prema napadu na titulu.

Kao sunaslovna borba večeri određena je bitka u bantamu između Coryja Sandhagena i bivšeg UFC-ovog prvaka Frankieja Edgara, a na istom eventu po prvi ćemo puta u UFC-ovom kavezu vidjeti Manela Kapea, nekadašnjeg Rizinovog prvaka koji se proslavio svojim nastupima u Japanu.

Istoga dana čeka nas i zanimljiv revanš u lakoj kategoriju, odnosno borba Beneila Dariusha iza kojeg je pet uzastopnih pobjeda i Carlosa Diega Ferreire koji je tijekom svog impresivnog niza upisao čak jednu više, ali ima i poraz iz prvog susreta s borcem iranskih korijena.

Uvodni program zatvorit će veterani Clay Guida i Michael Johnson, a kako izgleda cijeli 'card' pogledajte u nastavku članka:

UFC Vegas 18 popis borbi:

Alistair Overeem vs. Alexander Volkov

Cory Sandhagen vs. Frankie Edgar

Marion Reneau vs. Macy Chiasson

Alexandre Pantoja vs. Manel Kape

Cody Stamann vs. Andre Ewell

Diego Ferreira vs. Beneil Dariush

Michael Johnson vs. Clay Guida

Mike Rodriguez vs. Danilo Marques

Julio Arce vs. Timur Valiev

Molly McCann vs. Lara Procopio

Seungwoo Choi vs. Youssef Zalal

Linker
18. svibanj 2024 09:43