UFC

Problemi za UFC-ove planove: White tvrdi jedno, ali stav Komisije u Nevadi je jasan!

Dana White
 Screenshot/Youtube
Dana White namjerava već idućeg mjeseca nastaviti s programom, a kao što je već nekoliko dana poznato, jedna je priredba u planu za 9. svibnja. Lokacija iste još uvijek nije objavljena, ali zna se kako je među najužim opcijama i UFC-ov APEX kompleks u Las Vegasu.

No, u čitavoj priči oko APEX-a nešto će se pitati i Sportsku komisiju države Nevade (NSAC), a iz nje još uvijek nema dobrih vijesti za Whitea i ostatak UFC-ovog društva.

Naime, jedan od ključnih ljudi iz Komisije, Bob Bennett, nije htio potvrditi hoće li ili ne do ranije spomenutog datuma sve biti spremno za povratak sportskih događanja.

"Vidjet ćemo što podaci temeljeni na znanosti otkrivaju o COVID-19 virusu i sukladno tome nastaviti prema naprijed. Do daljnjeg smo zatvoreni i, ponavljam, saznanja znanosti će odrediti budućnost evenata", izjavio je Bennett za MMA Fighting.

"Izgradili smo Apex na vrijeme da bismo spasili stvar u doba ove pandemije. Već od idućeg mjeseca ćemo početi s borbama s te lokacije", najavio je, podsjetimo, prije nekoliko dana White u emailu koji je poslao Varietyju.

Upiran da prokomentira izjavu predsjednika UFC-a, Bennett je kratko odgovorio da je "prerano" za bilo kakve komentare.

Linker
03. svibanj 2024 20:11