UFC

Profesionalni borci u šoku: ‘Nema teškaša koji može pobijediti tog čovjeka‘

Francis Ngannou
 CHEN BO Imaginechina via Afp
Javila su se mnoga poznata lica, uključujući Khabiba, Adesanyu, Chiesu...

Nakon pobjede Francisa Ngannoua nad Stipom Miočićem, kojom je ovaj postao novi prvak teške kategorije, mnogi preostali bivši ili sadašnji članovi UFC-a dobili su potrebu ostaviti svoj komentar. Za ispoljavanje te potrebe se isti najčešće služe Twitterom, a tako je bilo i ovog puta.

Kao da mnogi od njih nisu bili svjesni što je Ngannou sposoban napraviti, neki komentari u sebi skrivaju osjećaj iznenađenja, kod nekih vidimo oduševljenje, a neki su pronašli lijepih riječi i za Miočića. Israel Adesanya nije mogao ne spomenuti Afriku i činjenicu kako "Crni kontinent" sad ima tri UFC prvaka.

Izdvojili smo one najzanimljivije objave.

Ben Askren: "Kvragu, Francis je tako snažan."

Brad Tavares: "Kakva završnica, čestitam mali brate, ovo je apsolutno zasluženo."

Aljamain Sterling: "Ovo je bilo zastrašujuće. Borba u kojoj nisam želio da ijedan od njih izgubi jer su obojica sjajni ljudi."

Jeremy Stephens: "Herb Dean je napravio sve što je mogao da bi spasio Stipu onog posljednjeg udarca. Čestitke Francis Ngannou. Kakva nevjerojatna priča, uistinu snažno! Stipe Miočić i dalje je najveći prvak teške kategorije."

Israel Adesanya: "Tri kralja! Vraćamo zlato u Afriku!"

Khabib Nurmagomedov: "Čestitam Africi, sad imate tri UFC prvaka."

Tatiana Suarez: "Moj Bože, ovo je bilo zastrašujuće"

Michael Chiesa: "Sekvenca za kraj borbe bila je kao protiv Overeema. Onaj direkt desnom pa prelazak na prednji direkt je bio čist udarac. Mislim kako trenutno nema teškaša koji može pobijediti tog čovjeka."

Derek Brunson: "Ovo je nova era teške kategorije. Dobar posao, Ngannou. Došao mi je prošli tjedan i rekao mi kako me proučavao te kako je vidio strpljenje koje mu je potrebno. To mu se večeras žestoko isplatilo."

Linker
18. svibanj 2024 10:15