UFC

Rockhold dobio prozivku od još jedne zvijezde kojoj je dosta mirovine

Jimi Manuwa i Luke Rockhold
 screenshot/YouTube
Nedugo nakon što je potvrdio kako nije završio svoju karijeru, odnosno kako postoje šanse da se i dalje bori, Luke Rockhold dočekao je prozivku od jednog borca kojem je brzo dosadila mirovina u koju se sredinom prošle godine uputio. Borbu protiv njega želi Jimi Manuwa.

"Sve sam zdraviji, osjećam se sve bolje i možda mi se ponovno pojavi ona iskra želje za borbom. Vidjet ćemo što će se dogoditi", rekao je prije samo dva dana bivši UFC-ov prvak Luke Rockhold, nakon što je bio upitan o nastavku svoje karijere. Naveo je i neke zanimljive opcije za protivnike, prije svega Andersona Silvu i Chrisa Weidmana. No, mogao je očekivati da će se neke opcije javiti same.

Tako je Rockhold dobio otvorenu prozivku od strane Jimija Manuwe, koji je također nedavno izjavio kako mu je dosta borilačke mirovine te da vjeruje kako može i dalje nastupati. Njegova protivnik bila je vrlo kratka, na Twitteru je napisao: "Luke?"

Manuwa se umirovio u lipnju prošle godine, nakon što je teškim nokautom poražen od Aleksandra Rakića. 40-godišnjem Britancu, nekada opakom nokauteru, bio je to četvrti poraz u nizu. Rockhold je nastupio mjesec dana kasnije, kad ga je u njegovom debiju do 93 kilograma nokautirao Jan Blachowicz. Rockhold se nakon toga povukao iz borilačkog javnog života, ali umirovljenje niti jednom nije javno spomenuo.

Linker
28. travanj 2024 19:07