UFC

Rockhold pred povratak u kavez prozvao tri poznata imena, nekadašnji prvak želi meč u Engleskoj!

Luke Rockhold
 Screenshot (YouTube, UFC)
Sve tri opcije uključuju vrlo zanimljive okršaje, čekaju se reakcije...

Nazire li se kraj pauze koju si je uzeo Luke Rockhold? Bivši UFC-ov izazivač nedavno je prelomio i odlučio kako će ipak nastaviti s borilačkom karijerom, a sada je polako počeo i prozivati moguće suparnike.

Nakon što je već ranije jasno dao do znanja da ga zanima revanš s Chrisom Weidmanom, Rockhold je sada u miks ubacio još dva poznata imena.

A čini se da ga itekako privlači meč s Darrenom Tillom i to na engleskom tlu!

"Sviđa mi se ideja borbe s Tillom. To bi bio zabavan meč i bilo bi zabavno to odraditi u O2 Areni... No, još uvijek ne znam kako se osjećam po pitanju borbi bez prisustva fanova", izjavio je Rockhold u Food Truck Diaries emisiji Brendana Schauba.

Ne prođe li 35-godišnjem Amerikancu ta ideja, sviđaju mu se još dvije opcije. Jedna uključuje već spomenutog Weidmana, a druga Jacka Hermanssona.

"Sviđa mi se Hermansson, dosta toga dobroga je postigao. A Chris je taj koji stalno nešto priča i stvarno bih mu volio začepiti ta usta. Govori da bi me pobijedio i slične stvari. Nema ništa gore od likova koje si već porazio, ali oni jednostavno ne prestaju pričati. Ne bih imao ništa protiv da tu priču zaključimo jednom zauvijek", zaključio je Luke.

Rockholda smo, podsjetimo, posljednji put gledali početkom srpnja prošle godine kada ga je u poluteškaškom debiju nokautirao Jan Blachowicz.

Linker
17. svibanj 2024 11:02