UFC

Ryan Spann reagirao na povlačenje Krylova iz borbe: ‘Investirali su u mene, a nisam im se uspio odužiti‘

  Ryan Spann  

 Diego Ribas/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Pokazao je snažan mentalitet

Glavna borba večeri UFC Fight Night 220 eventa otkazana je u posljednji čas nakon što se Nikita Krylov otrovao hranom. Iako je primio potrebnu pomoć, dobio potrebne lijekove i sve ostalo što je trebao, Nikita se ipak nije uspio dovoljno oporaviti da bi mogao nastupiti. Spann je svoje posljednje pripreme prije meča rutinski odrađivao, čak je bio testiran od strane USADA-e, kada mu je njegov trener priopćio loše vijesti.

"Dok mi je na leđima bila USADA čuo sam kako me trener doziva. Hunter (Campbell) i Sean (Shelby) su bili ti koji su mi priopćili lošu vijest." - započeo je Spann.

Izgleda kako unatoč svemu cijela situacija nije toliko obeshrabrujuće djelovala na Spanna.

"Neću reći kako je to bio potraćen kamp jer se mi nismo pripremali za jednu specifičnu borbu. Mi smo u kampu za prvake. Plan je ionako bio da već u ponedjeljak krenem dalje s treninzima. Tako da mislim kako će se upravo to i dogoditi. Nije ništa propalo. Jedino razočaranje mi je to što nisam dobio priliku pokazati ono što smo pripremali za ovu borbu."

Tuga se ipak vidjela na Spannovom licu kada je počeo pričati o tome koliko su drugi ljudi uložili vremena i truda da ga pripreme za Krylova.

"Oni su uložili toliko vremena u mene, ja sam samo htio da im vratim sve to na način da pokažem jednu savršenu izvedbu."

Spann je kao pravi sportaš otišao do Krylova kasnije gdje mu je uputio riječi podrške i poštovanja. Obojica su svjesni toga da im je ova borba bila jako važna za nastavak karijere, te da se tu više ne može ništa učiniti. Ono što im sada preostaje je to da se vrate treninzima, tempiraju formu te se što prije vrate u kavez, bilo to jedan protiv drugog ili protiv nekog novog protivnika.

Linker
02. svibanj 2024 00:52