UFC

Sean O‘Malley: ‘Henry Cejudo i Petr Yan samo pričaju, oni ne žele borbu protiv mene‘

Sean O‘Malley

 Screenshot (youtube, Sean O‘malley)
Dotaknuo se i ostatka kategorije

Sean O‘Malley će uskoro tražiti novi nastup u Octagonu s obzirom da je onaj protiv Pedra Munhoza završio vrlo razočaravajuće za sve fanove, ali definitivno i za same borce. Podsjećamo, u drugoj rundi je O‘Malley pogodio prstom u oko Munhoza koji nije mogao nastaviti borbu, a meč je prekinut i proglašen kao ‘no contest‘.

Postavlja se pitanje protiv koga će se popularni O‘Malley sad boriti, a neke odgovore nam je možda dao i sam: ‘‘T.J. ima dogovorenu borbu, Aldo također ima, Cory Sandhagen bukiran, Chito bukiran, Merab bukiran, Rob Font ozlijeđen, Dominick Cruz bukiran. Sad sam deveti, a jedino jazavac Petr Yan nije bukiran‘‘, rekao je O‘Malley na svom Youtube kanalu.

‘‘Rekao je, hej roza pudlice, prozovi mene ako pobijediš. Nisu mi dali mikrofon i nisam to mogao napraviti, ali imam osjećaj da je on isto kao Cejudo, samo pričaju. Samo Twitter, jedino pričaju. Henry ne želi tu borbu, isto kao i Petr‘‘, nastavio je O‘Malley.

Dotaknuo se poraza i od Vere: ‘‘Kada me Chito pobijedio, nisam bio rangiran. Sljedeća borba mu je bila protiv Josea Alda koji se upravo borio za pojas, tako da, pobijediti mene nije isto kao da si pobijedio nekog random lika. Bit ćeš plaćen, a i ja sam ‘title eliminator‘ borba‘‘.

S obzirom da je prošao praktički bez veće štete protiv Munhoza, za očekivati je da će se O‘Malley uskoro ponovno boriti. Hoće li to biti protiv jednog od prozvane dvojice, vidjet ćemo.

Linker
19. svibanj 2024 02:45