UFC

Sean O‘Malley nazvao Sterlinga ‘GOAT-om‘ bantam kategorije: ‘Najbolji borac kojeg je UFC ikad imao‘

Aljamain Sterling 

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Taktike će ovdje biti u potpunosti jasne; Sterling mora borbu odvesti u parter, dok ju O‘Malley mora zadržati na nogama

Pomalo je u sjeni velikih boksačkih priredbi i mečeva ostao UFC. Ovoga mjeseca nam također donose novu PPV priredbu, a radi se o UFC 292 priredbi koju će predvoditi Aljamain Sterling i Sean O‘Malley. Priredba nam donosi još nekolicinu odličnih mečeva, tako da ju sigurno ne želimo propustiti.

Svoju priliku za napasti titulu je konačno dočekao i Sean O‘Malley, a 20.8. ćemo saznati ima li dovoljno kvalitete da s trona skine Sterlinga. Sam O‘Malley je jučer Sterlinga nazvao ‘‘GOAT-om‘‘ bantam kategorije te je rekao kako je on najbolji borac bantam kategorije kojeg je UFC ikad imao:

‘‘Borim se protiv ‘GOAT-a‘ bantam kategorije u njegovom ‘primeu‘. On je najbolji borac bantam kategorije kojeg je UFC ikad imao. Obranio je pojas više puta nego bilo tko drugi, u svom je ‘primeu‘. Upravo je pobijedio Henryja Cejuda, koji je bio dvostruki prvak. Da, uzbudljivo je, težak je izazov i jedva čekam da počne natjecanje‘‘, rekao je O‘Malley za Bloody Elbow.

‘‘Moj plan nije tajna. Ne želim ga pustiti da me zgrabi i drži. Ako me ne uspije uhvatiti, pobijedit ću borbu. Ako me uhvati, znate, nije idealno. Nije da sam bijeli pojas i da sam bespomoćan, ali on je najbolji na svijetu u ‘grapplingu‘. To je ono što on radi. Tako je osvojio pojas i u tome je najbolji‘‘, dodao je.

Taktike će ovdje biti u potpunosti jasne; Sterling mora borbu odvesti u parter, dok ju O‘Malley mora zadržati na nogama. Tko će bolje nametnuti svoju igru i provesti svoj plan, saznat ćemo za deset dana.

Linker
18. svibanj 2024 09:43