UFC

Sean O‘Malley ne vjeruje izgovorima Aljamaina Sterlinga: ‘Samo se pokušava izvući, muljator!‘

Sean O‘Malley

 Screenshot (youtube, The Mac Life)
Nema problema s tim što nije favorit

Sean O‘Malley ne vjeruje da se Aljamain Sterling bori protiv svoje volje. O‘Malley (16-1, 8-1 UFC) izaziva prvaka bantam kategorije Sterlinga (23-3, 15-3 UFC) u glavnoj borbi večeri UFC 292 priredbe 19. kolovoza (osmi mjesec) u TD Gardenu u Bostonu.

Sterling je nedavno tvrdio da se protiv O‘Malleya bori protiv svoje volje jer se relativno brzo vraća u kavez. Međutim, O‘Malley misli da "The Funkmaster" samo postavlja izgovor govoreći da nije 100 posto zdrav.

“Bio je vrlo glasan, ima neku vrstu ozljede bicepsa ili tako nešto. Rekao je to prije posljednje borbe protiv Henryja (Cejuda). To je ugrađeni izgovor za reći: ‘Oh, imam neke ozljede i idem u ovu borbu‘ i ja ga pobijedim, a on mi kaže, ‘Pa, vi ste već znali. Rekao sam da sam ozlijeđen, nisam se htio boriti.‘ Ugrađeni izgovor je ono što će ga ‘izvući‘. On će se boriti. Dobit će plaću, snaći će se tamo. Vidjet ćemo kakvim će se pokazati, ali mislim da ovu borbu shvaća vrlo ozbiljno. Mislim da me gleda kao vrlo opasnog protivnika. Dakle, očekujem da će se pojaviti najbolji Aljamain.”

Prema kladionicama, Sterling je očekivano favorit, što O‘Malleyju ne smeta, štoviše, zadovoljan je tom ulogom.

“Pogledajte koga je pobijedio, pogledajte borce koje je pobijedio u zadnjih četiri, pet borbi. Moja najbolja pobjeda je nad Petrom Yanom. Vrlo tijesna borba, vrlo teška borba. Dakle, gledajući tako, ima smisla. Ipak, i protiv Yana sam bio "underdog", imao sam iste šanse kao i sad, a mislim da je u jednom trenutku bilo i gore. Dakle, sviđa mi se to. To me pokreće. Uzbudljivo je ući u kavez i boriti se protiv najboljeg bantamaša na svijetu. Odem tamo i nokautiram ga, postanem prvak, sve bude savršeno", zaključio je.

Linker
14. svibanj 2024 11:29