UFC

Sean O‘Malley razočaran u svog idola Conora McGregora nakon prozivki: ‘Jedva čekam vidjeti kako će ga Michael Chandler uspavati‘

Sean O Malley

 

 GIUSEPPE CACACE/AFP/PROFIMEDIA Giuseppe Cacace/afp/profimedia
Conor McGregor nastavlja uzburkavati borilački svijet svojim ‘ispadima‘, ovog puta je formirao ‘trokut dramu‘

Prošlih dana smo bili svjedoci nove "drame" na trokutu McGregor-Garcia-O‘Malley. Ako se pitate otkud njih trojica u istoj priči, odgovor je jednostavan. Naime McGregor je u svom "tweet rantu" napao Ryana Garciju zbog navodne doping afere u meču protiv Devina Haneyja, a veza između Garcije i Seana "Suge" O\‘Malleya u tom kontekstu ostarin. To je zabranjena supstanca na koju je bio pozitivan i UFC-ov bantam prvak još 2019. godine.

McGregor je tu objavu kasnije izbrisao, a u njoj je pozvao na doživotni izgon Garcije iz sporta. Slučaj "Suge" je završen šestomjesečnom istragom američke državne doping agencije (U.S. Anti-Doping Agency).

"To je ludo što je Conor rekao, on priča samo ludosti. Je**š Conora. Naljutilo me to što je spominjao sparing" rekao je kratko O\‘Malley na svom "TimboSugarShow" podcastu.

"Ne mogu dočekati da vidim kako će ga Michael Chandler uspavati. Okrećem se od njega, to se događa kada se vaši idoli pretvore u rivale".

Podsjećamo, bivši UFC-ov prvak u dvije kategorije Conor McGregor (22-6) se vraća nakon gotovo tri godine odsustva protiv Michaela Chandlera (23-8), a borba će se održati 29. lipnja na UFC-u 303.

Linker
19. svibanj 2024 08:11