UFC

Simpatični Barnett: ‘Takav pritisak još nije osjetio, ne opterećujem se bonusom!‘

Chris Barnett

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
‘Huggy Bear‘ o sljedećoj borbi i nokautu koji je odjeknuo borilačkom zajednicom

Nakon viralnog nokauta u studenom pošle godine, Chris Barnett (22-7) izrazio je uzbuđenje povodom novog ulaska u Octagon. Na UFC 268 priredbi Barnett je zadnjim kružnim udarcem u glavu nokautirao Giana Villantea te je privukao pažnju cijele borilačke javnosti.

'Huggy Bear' je rekao kako mu baza fanova nakon tog nokauta konstantno raste, te ga upravo to ohrabruje za sljedeći meč protiv Martina Budaya. Budući da je Buday pobijedio Barnettovog prijatelja Lorenza Hooda, Chris je dodatno motiviran za taj meč.

''Sve što ću reći je da sam jako radio, i ne bi me čudilo da se dogodi još jedan viralni nokaut. Kamp je prošao odlično i razlika između ove i prethodne borbe će biti jako vidljiva. Ne opterećujem se bonusom, ali s onim što ću donijeti, imam dobar osjećaj da će se dogoditi. Radio sam na ručnim tehnikama, tako da bi taekwondo tip mogao imati dobar nokaut rukama.'', rekao je Barnett za Bjpenn.

Nadodao je: ''Čak i ako se nađemo u parteru, nikad nisam bio samouvjereniji u svoje MMA vještine. Prije je bilo ono, ako ne prođe desni overhand, ne znam što dalje. Kad ispred sebe imaš tipa kao što je Buday, koji može i primiti udarac ali i obraniti se u parteru, ne možeš čekati. Pritisak koji ću nametnuti će biti potpuno drugačiji.''

Hoće li 'Huggy Bear' upisati još jednu atraktivnu pobjedu te pobrati još veće simpatije fanova, ostaje nam za vidjeti.

Linker
02. svibanj 2024 04:42