UFC

Sterling poručio Dillashawu: ‘Mislio si da ćeš proći kroz mene ozlijeđen, to je dokaz koliko si arogantan‘

Aljamain Sterling vs. T.J. Dillashaw

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Rekao i kako su mu sparing partneri dali lažni osjećaj sigurnosti

Aljamain Sterling je na UFC 280 došao do nove obrane titule i to protiv bivšeg prvaka T.J. Dillashawa. Sterling je slavio tehničkim nokautom u drugoj rundi, no u borbi Dillashaw nije mogao koristiti lijevu ruku zbog ozljede.

Išao je T.J. Dillashaw po povijesni uspjeh i treće osvajanje titule u svojoj kategoriji, no večer mu nije išla prema planu. Odmah u prvoj rundi ga je Sterling rušio te se loše dočekao na lijevu ruku što je dovelo do iščašenja, tako da je Sterling imao lagan zadatak.

Iako Dillashaw govori da je i od prije imao problema sa ramenima, mnogi razglabaju kako bi meč završio da se ozljeda nije dogodila. Neki smatraju da bi to bila lagana noć za Dillashawa, a on to i sam smatra na što mu je Sterling odgovorio:

‘‘On je legitimno prošao kroz kamp i ušao u ovu borbu misleći da će to biti lagana noć za njega i da će me pobijediti jednom rukom. Da je on mene išao rušiti i da sam napravio ‘sprawl‘ njegovo bi rame opet iskočilo, isto kao i da se samo naslonio na tu ruku‘‘, započeo je Sterling.

‘‘Dakle on je prošao kroz kamp, prebijao je te tipove s kojima trenira što mu je dalo lažni osjećaj sigurnosti. No ti tipovi nisu Aljamain Sterling ili Merab Dvalishvili, tako da činjenica da je mislio da će proći kroz mene je dokaz njegove arogancije i dokaz u kakvom svijetu deluzija on živi‘‘, rekao je.

Što je sljedeće za Sterlinga se ne zna, sigurna je stvar da ga u kavezu nema do polovice sljedeće godine kako je i sam rekao. Protiv koga će se tad boriti, ostaje nam za vidjeti.

Linker
19. svibanj 2024 10:06