UFC

Steve Erceg o upozorenju koje mu je dao otac: ‘Rekao mi je da prestanem to raditi jer ispadam idiot‘

Steve Erceg

 Screenshot/Instagram (Steve Erceg)
Australski borac hrvatskih korijena u početnoj fazi svoje karijere vodio se komunikacijskom strategijom Conora McGregora

U modernom MMA sportu nemali dio profesionalnih boraca pribjegava "trash talku" i raznim komunikacijskim ekshibicijama ne bi li tobože povećali svoju cijenu i stvorili "hype" oko mečeva u kojima nastupaju. Takvim se pristupom vodio i Steve Erceg u ranoj fazi svoje karijere, sve dok mu nije stiglo upozorenje - od njegova oca.

"Kada sam tek počeo, gledao sam Conora McGregora i takve borce. Pomislio sam: ‘Moram i ja biti takav‘ i davao izjave u stilu: ‘Završit ću ga za 30 sekundi, bla, bla...‘, a onda je došao moj otac i rekao mi: ‘Molim te prestani pričati, zvučiš kao idiot‘. Tada sam shvatio da se možda i nisam trebao tako ponašati i donio odluku da ću ubuduće biti ono što jesam i ponašati se kao normalna osoba", ispričao je Erceg u razgovoru za Main Event pa dodao: "Kada sam pobijedio Shannona Rossa na Eternalu počeo sam psovati u mikrofon, bio sam jako uzbuđen. Ne samo da sam dobio ‘svoje‘ od tate nego su me zvali čak i baka i djed i rekli mi: ‘Prestani psovati u mikrofon, trebao bi se smiriti‘".

Podsjetimo, australski borac hrvatskih korijena će se u glavnoj borbi večeri UFC 301 priredbe (5. svibnja, Farmasi Arena, Rio de Janeiro, Brazil) boriti s Alexandreom Pantojom za pojas muha divizije.

Linker
02. svibanj 2024 10:27