UFC

‘Teško mi je zamisliti da se borim s nekim drugim, a da to nije Holloway. Ne bih se bunio da dobijem revanš‘

 CARMEN MANDATO Getty Images Via Afp
Naravno, pitanje je hoće li Holloway biti zainteresiran za to jer u ovom trenutku ima nekoliko opcija

Nama nikada ne dosadi pisati o borbi Maxa Hollowaya i Justina Gaethjea. Meč za "BMF" pojas na UFC-u 300 vjerojatno je najikonskiji u posljednje vrijeme zbog posljednjih deset sekundi.

Holloway je, iako je vodio na sudačkim karticama, pozvao Gaethjea na otvorenu tučnjavu u kojoj su pružili pravi spektakl fanovima, a "Blessed" je nokautirao "Highlighta" u posljednjoj sekundi meča. Gaethje priznaje da vi volio odraditi revanš:

"Teško mi je zamisliti da se borim s nekim drugim, a da to nije Holloway. Ne bih se bunio da dobijem revanš, iako je to vjerojatno zato što mi je zadnja borba bila upravo taj poraz pa se samo želim osvetiti", kazao je Gaethje u podcastu Full Send Golf.

Naravno, pitanje je hoće li Holloway biti zainteresiran za to. U ovom trenutku ima nekoliko opcija, može braniti "BMF" titulu u lakoj kategoriji protiv koga već bude htio ili trebao, a tu je i mogućnost povratka u perolaku te napad na pojas. Napokon ne bi išao na Volkanovskog koji ga je pobijedio tri puta, već bi se borio s Ilijom Topurijom.

Linker
16. svibanj 2024 08:39