UFC

Thiago Moises nakon poraza: ‘Nemam izlike, Islam je nevjerojatan borac‘

Thiago Moises
 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Brazilski borac prihvaća činjenicu kako je njegov protivnik jednostavno bio bolji

Islam Makhachev (20-1, 9-1 UFC) gušenjem u četvrtoj rundi savladao je Thiaga Moisesa (15-5, 4-3 UFC). Brazilcu je ovim porazom prekinut niz od tri uzastopne pobjede, no pružio je dobar otpor i borbu nije napustio pognute glave. Naprotiv, Moises je svjestan kako se borio protiv sjajnog borca i razumije kako je njegov protivnik ovaj puta jednostavno bio bolji.

''Prihvatio sam izazov, a činjenica kako nisam pobijedio daje mi tisuću dodatnih razloga da nastavim prema vrhu. Hvala svima na nevjerojatnoj potpori. Dokazao sam kako možemo pružiti show za vas. Islam je nevjerojatan borac i večeras je bio bolji. Nemam izlike, nastavljam s napretkom. Tek mi je 26 godina, imam puno vremena za biti u svom primeu. Borba mi je u krvi i neću stati. I dalje sam pobjednik jer imam odličnu obitelj, sjajan tim i fanove te mogu raditi ono što volim. Dokaz sam da je sve moguće ukoliko radite naporno i pratite svoje snove.'', napisao je Thiago Moises u objavi na svom Instagram profilu.

Brazilac realno nije puno izgubio ovim porazom. Islam Makhachev borac je s kojim se rijetko tko želi boriti, a mnogi ga vide kao prvaka naredne godine. Moises je pristao ući u kavez s njim, pružio je dobar otpor, a imao je i ponešto dobrih trenutaka u kojima je dokazao kako se može nositi s najboljima. Kada uzmemo u obzir njegove godine, nema sumnje kako će Brazilac imati što za reći u ovoj kategoriji ukoliko ga zaobiđu teže ozljede,

Linker
01. svibanj 2024 15:30