UFC

Till se ozlijedio i u meč karijere gurnuo jednog od najaktivnijih boraca 2020. godine!

Darren Till
 Jason Silva/AGIF/ AFP
Darren je morao otkazati nastup koji je imao zakazan za 5. prosinca, a UFC je ekspresno pronašao zamjenu

Darren Till je ozlijeđen i neće se 5. prosinca u Las Vegasu boriti s Jackom Hermanssonom (21-5), a priliku života dobio je Kevin Holland (20-5).

MMA Fighting potvrdio je tu vijest sa svojim izvorima i saznao da će novi okršaj biti glavna borba prvog UFC-ovog eventa u 12. mjesecu.

O kojoj se točno ozljedi kod Tilla radi, u ovim trenucima nije poznato.

"Sretno obojici, a ja ću se vratiti iduće godine. Nadam se da će se Kevin dokazati protiv jednog od najboljih boraca ove kategorije", napisao je engleski nokauter nedugo nakon što se vijest proširila medijskim prostorom.

screenshot
Kevin Holland

Za Hollanda će ovo zaista biti velika prilika, ne samo da pronađe svoje mjesto u samom vrhu srednje kategorije već i da upiše već petu pobjedu u 2020. godini. Naime, Kevin je jedan od najaktivnijih UFC-ovih boraca u razdoblju koje je uslijedilo pojavom koronavirusa. Svibanj, kolovoz, rujan i listopad mjeseci su u kojima je Holland bilježio pobjede, a borci s kojima se susretao tijekom 2020. su Anthony Hernandez, Joaquin Buckley, Darren Stewart i Charlie Ontiveros.

S druge strane, Hermansson je u posljednjih šest nastupa upisao pet pobjeda, a zadnji meč imao je u srpnju kada je 'heel hookom' zaustavio Kelvina Gasteluma.

Linker
16. svibanj 2024 23:24