UFC

Tko je bolji boksač - McGregor ili Holloway? S Poirierovim izborom složio se i legendarni boksački trener

Max Holloway i Conor McGregor
 Screenshot (YouTube, UFC)
Posljednjih se tjedana često raspravlja o boksačkim vještinama UFC-ovih zvijezda

Tko je bolji boksač Conor McGregor ili Max Holloway? Upravo je to pitanje bačeno pred Dustina Poiriera, borca koji se po dvaput borio s navedenim MMA zvijezdama.

'The Diamond' je oba puta pobijedio Hollowaya, dok se bivšem dvostrukom prvaku McGregoru nedavno osvetio za poraz iz 2014. i tako poravnao račune na tom bojnom polju.

A upravo je pred Poirierov posljednji susret s Ircem, odnosno nedugo nakon Maxove pobjede na Calvinom Kattarom, jedno od najpopularnijih pitanja u MMA krugovima bilo ono o najboljem boksaču u malim rukavicama.

U svim tim kombinacijama spominjali su neki McGregora, drugi Hollowaya, a definitivno se u tu priču može uvrstiti i Poiriera, no evo što je on rekao na spomen svojih rivala:

"Conor je definitivno bolji udarač, ali čini mi se da Max bolje povezuje stvari i da bolje baca kombinacije. Stoga ću reći Max Holloway", rekao je Dustin u THE FIGHT with Teddy Atlas podcastu.

S Poirierom se potom složio slavni boksački trener:

"Mislim da Dustin razmišlja poput mene i da je vidio tko ima kompletniji paket - konzistentnost svih elemenata koji su potrebni da budete sjajan boksač", nadovezao se Atlas.

Slažete li se s njihovim razmišljanjem?

Linker
14. svibanj 2024 06:53