UFC

UFC izgubio rangiranog borca, Derek Brunson više nije dio najjače promocije! Javio se i Ali Abdelaziz

 Derek Brunson 

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
39-godišnji Brunson je trebao nastupiti u jedanaestom mjesecu, što znači da se ovdje ne može raditi o isteku ugovora

Nedavno su se pojavile informacije kako se Derek Brunson povukao s UFC 295 priredbe koju predvode Stipe Miočić i Jon Jones, a boriti se trebao protiv Romana Dolidzea. Međutim, izgleda da se Brunson nije povukao samo iz te borbe, nego se povukao iz UFC-a u potpunosti.

Mediji su noćas počeli prenositi ovu vijest, no do potvrde je došlo tek prije nekoliko sati. Sada je i službeno reći da Derek Brunson više nije dio UFC-a, a njegov dugogodišnji menadžer Ali Abdelaziz je vijest potvrdio za MMA Fighting.

‘‘Derek Brunson je pod UFC-ovim kišobranom bio punih 11 godina, imao je odličnu karijeru ovdje. Posljednjih sedam godina je bio rangiran u top 10. UFC je bio fantastičan prema njemu, oblikovao ga je u osobu kakva je danas. Ja sam isto jako zahvalan za priliku koju je dobio. Sada mora krenuti dalje i gledati što će biti sljedeće za njega‘‘, rekao je Abdelaziz za MMA Fighting.

39-godišnji Brunson je trebao nastupiti u jedanaestom mjesecu, što znači da se ovdje ne može raditi o isteku ugovora. Trebao se i boriti na PPV priredbi te je teško zamisliti da ga se UFC htio riješiti, ali očito je došlo do nekih nesuglasica preko kojih se nije moglo prijeći.

Derek Brunson je poražen u posljednja dva nastupa, od Dricusa Du Plessisa i Jareda Cannoniera. Posljednjih sedam godina je bio rangiran unutar top 10 srednje kategorije, a borio se protiv Adesanye, legendarnog Andersona Silve, Lyota Machide, ‘‘Jacarea‘‘ Souze, Roberta Whittakera i drugih. Koja je sljedeća postaja za Brunsona, ostaje nam za vidjeti.

Linker
25. travanj 2024 17:46