UFC

UFC najavio novu priredbu: Vraćaju se u grad u kojem nisu bili 13 godina, nastupaju ‘najteži‘ Jonesov protivnik i mlada meksička senzacija

Dominick Reyes

 LOUIS GRASSE/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Louis Grasse/zuma Press/profimedia
Najveća svjetska MMA organizacija vraća se 8. lipnja u Kentucky, točnije u prijestolnicu te američke savezne države

UFC radi "punom parom" kada govorimo o najavljivanju novih evenata. Ovih dana su najavili svoj povratak u Louisville u kojem nisu bili 13 godina, točnije zadnji UFC event održan u tom gradu bio je onaj 2011. godine. Glavnu borbu tada su predvodili Diego Sanchez i Martin Kampmann. Trenutno nitko osim UFC-ovog vrha ne raspolaže s informacijama o glavnoj borbi ovog puta, ali imamo najavljen ostali dio "carda".

Čeka nas 13 borbi od kojih je zasad najzanimljivija ona između bivšeg izazivača u poluteškoj kategoriji Dominicka "The Devastatora" Reyesa (14-3) i Dustina "The Hanyaka" Jacobyja. (19-8-1). Reyes je do 2020. i okršaja s Jonesom bio neporažen, a nakon toga poraza nanizao je još tri uzastopna i to redom protiv Blachowicza, Prochazke i Spanna. Mnogi su smatrali da je pružio sjajan meč protiv Jonesa i da je svojevremeno predstavljao najveći izazov neprikosnovenom prvaku, a upravo ga je ta činjenica "spasila" da ostane u UFC-ovom rosteru.

Od ostalih mečeva možemo izdvojiti mladu senzaciju Raula Rosasa Juniora koji će ukrstiti rukavice s Rickyjem Turciosom. Spisak ostalih borbi možete pogledati u prilogu.

Dominick Reyes vs. Dustin Jacoby

Raul Rosas Jr. vs. Ricky Turcios

Miguel Baeza vs. Punahele Soriano

Thiago Moises vs. Ludovit Klein

Charles Radtke vs. Carlos Prates

Brunno Ferreira vs. Dustin Stoltzfus

John Castaneda vs. Daniel Marcos

Brad Katona vs. Jesse Butler

Eduarda Moura vs. Denise Gomes

Cody Stamann vs. Taylor Lapilus

Julian Marquez vs. Zach Reese

Andrea Lee vs. Montana De La Rosa

Rayanne dos Santos vs. Puja Tomar

Linker
03. svibanj 2024 22:02