UFC

UFC-ov komentator vraća se USADA-inom testiranju, postoji mogućnost povratka? ‘Iako sam star, treniram i uživam u MMA-u!‘

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
U svojoj borilačkoj karijeri Paul Felder pobijedio je i Charlesa Oliveiru

Umirovljeni UFC borac i trenutni komentator Paul Felder vraća se testiranju antidopinškoj agenciji USADA čime si stvara priliku za povratak u UFC.

Upitan hoće li se ponovno boriti, kaže da ne zna, ali da su sve opcije otvorene.

‘’Nemam pojma. Trenirao sam s Michaelom Chiesom danas, eksplodiralo je na društvenim mrežama. Ponovno treniram i uživam u MMA’’ kaže Felder u ESPN+ emisiji uoči ‘’Fight Nighta 226’’.

Felder je objavio na Twitteru da je motivaciju dobio od Korean Zombieja u njegovom posljednjem performansu u ‘’UFC Fight Nightu’’ gdje je izgubio od Maxa Hollowaya tehničkim nokautom u trećoj rundi.

‘’Za sve one koji misle da trebam zamijeniti oba kuka, imam loše kukove i to nije nikakva tajna. Imao sam ih godinama ali sada se vraćam USADA-inom testiranju. Ja sam već star i možda će se pronaći još netko star tko će se htjeti boriti za šest mjeseci’’ kaže Felder.

Paul Felder borio se u UFC-ovoj lakoj kategoriji šest godina, a umirovio se 2021. nakon poraza sudačkom odlukom od Rafaela dos Anjosa, a u svojoj je karijeri uspio poraziti i Charlesa Oliveiru. Felder trenutno radi kao UFC-ov analitičar i komentator.

Linker
30. travanj 2024 05:10