UFC

(VIDEO) Conor McGregor jako dobro izgleda na sparinzima: Pogledajte kako je uzdrmao sparing partnera

Conor McGregor (desno) vs. sparing partner (lijevo)

 Screenshot (youtube, The Mac Life)
Najveća svjetska MMA zvijezda naporno trenira uoči svog povratka u UFC-ov kavez

Čekamo, još uvijek čekamo povratak Conora McGregora u kavez. Dvije godine i pet mjeseci prošlo je od Conorove posljednje borbe, a Irac se još uvijek nije vratio nastupima nakon teškog loma noge u meču protiv Dustina Poiriera.

Svašta se pričalo o Conorovom povratku. Najavljivao se njegov nastup tijekom ove kalendarske godine, posebno nakon što su McGregor i Michael Chandler upareni kao glavni treneri u sklopu ‘‘The Ultimate Fightera‘‘. Ta sezona ‘‘TUF-a‘‘ odavno je završila, ali McGregor i Chandler još uvijek nemaju datum međusobnog obračuna.

Mnogi predviđaju kako UFC čuva McGregora za veliki UFC 300 event koji bi se trebao održati u četvrtom mjesecu sljedeće godine. Conorov trener John Kavangh nedavno je iznio drukčije informacije. Kavanagh tvrdi da je UFC-ov plan da Conor nastupi tijekom ljeta sljedeće godine.

Sve u svemu, apsolutno je nepoznato kada će se McGregor vratiti u kavez, ali dobra je stvar da Conor trenira i djeluje zdravo na tim treninzima. Na YouTube kanalu ‘‘The Mac Life‘‘ objavljena je najnovija snimka na kojoj možete vidjeti Conora kako sparira s tri različita sparing partnera.

McGregor izgleda dobro, moramo priznati. Samouvjeren je, baca čak i razne atraktivne udarce, a dominantan je bio protiv svakog od trojice sparing partnera.

Jednog od njih uspio je i uzdrmati, odnosno, udarcem ga je poslao na tlo. Brzo se sparing partner pridigao i nastavio sa sparingom, ali bio je to lijep udarac McGregora.

Irac je desnim aperkatom iz kontragarda pokušao pogoditi svog sparing partnera, ali Conorov trening partner blokirao je taj udarac svojom lijevom rukom. Conor je prepoznao priliku za lijevi ‘‘overhand‘‘ i sjajno je pogodio.

Naravno, mnogi su skeptični po pitanju ovih sparinga. Upitno je koliko su kvalitetni borci s kojima Conor sparira, a kao i uvijek, mnoštvo je komentara koji omalovažavaju njegove timske kolege.

Kako je Conor izgledao na ovim sparinzima, prosudite sami pogledom na video ispod ovog teksta. Ako nas pitate, McGregor djeluje vrlo dobro.

Linker
05. svibanj 2024 18:00