UFC

(VIDEO) Jessica Andrade na otvorenom treningu oduševila udarcem u stilu 'Mortal Kombata'

Jessica Andrade
 screenshot/Instagram
Jučer su u kineskom Shenzhenu održani otvoreni treninzi pred subotnji UFC Fight Night 157, kojeg predvodi borba za prvakinju slamka kategorije između Weili Zhang i Jessice Andrade. Na njima je posebno oduševila Andrade, koja je još jednom potvrdila kako je čudo prirode.

UFC-ova prvakinja do sada je oduševljavala nevjerojatnom snagom, silinom i eksplozivnošću, kojom je doslovno prošla kroz gotovo sve protivnice u slamka kategorije, osim Joanne Jedrzejczyk koja je pronašla taktiku za zaustaviti ju. No, čini se kako to nisu sve njene kvalitete, odnosno da ima ponuditi nešto atraktivno i na udaračkom polju.

Kako se nalazi u Kini, tako je fanove u najmnogoljudnijoj zemlji svijeta oduševila potezom koji možemo pripisati Liu Kangu. Ukoliko ne znate o kome je riječ, Kang je jedan od najpopularnijih likova iz Mortal Kombat serijala. Spomenuti serijal proslavio je borilački žanr igara, a nastavci, kao i filmovi izlaze i danas. Osim toga, Liu Kang je kineski majstor kung fua, što zapravo objašnjava Jessicinu namjeru.

Jessica u izvela jedan od najpoznatijih njegovih udaraca, čime je oduševila prisutnu publiku. Oni su je već i prije toga glasno pozdravili, unatoč tome što se bori protiv njihove sunarodnjakinje Weili Zhang, koja će pokušati postati prva kineska UFC prvakinja.

Što se tiče Zhang, njen trening također je popraćen od velikog broja fanova, a UFC je objavio jedan kratki video njenih udaraca nogom. Pogledajte i to!

Linker
18. svibanj 2024 06:13