UFC

(VIDEO) McGregor je zgrabio Chandlera za vrat i snažno odgurnuo: Pogledajte najavu nove sezone TUF-a

Conor McGregor i Michael Chandler

 Screenshot (twitter, Ufc Europe)
Nova sezona ‘‘Ultimate Fightera‘‘ kuca na vrata i uskoro će krenuti s emitiranjem

Spektakl uskoro počinje s emitiranjem! Conor McGregor i Michael Chandler odradili su uloge glavnih trenera u sklopu nove sezone The Ultimate Fighter showa, a nova sezona moći će se pogledati od 30. svibnja (peti mjesec). Osim putem ESPN-a, epizode ‘‘TUF-a‘‘ bit će dostupne i putem UFC Fight Pass platforme.

Svi očekuju jednu od najboljih sezona do sada, jer ipak je Conor McGregor najveća MMA zvijezda. Michael Chandler također je vrlo interesantan i karakterno privlačan publici, a čini se da je bilo podosta tenzija između njega i McGregora. Još u trećem mjesecu Dana White dao je naslutiti kako su se pojavile tenzije između McGregora i Chandlera.

‘‘Chandler i Conor gajili su poštovanje jedan prema drugom, ali neke stvari su počele eskalirati i to ćete vidjeti u showu. Više se ne vole. Puno sranja se dogodilo u prošli peta.‘‘, započeo je White, a zatim je dodao kako nije potencirao da se dogode takve stvari kako bi show bio zanimljiviji.

‘‘Ne gledam na to razmišljajući što je dobro za gledanost. Kako bude, bude. Stvari koje su se dogodile među njima nisu se trebale dogoditi, a i ja sam sve stariji. Nekoć prije bih podržavao to, ali nije bilo dobro.‘‘, rekao je UFC-ov predsjednik i zagolicao maštu fanovima.

Dva mjeseca kasnije, UFC je podijelio ‘‘trailer‘‘ za novu sezonu ‘‘TUF-a‘‘. Pred sami kraj ‘‘trailera‘‘ dolazi do scene o kojoj je White možda pričao. McGregor i Chandler sučelili su se licem u lice, a McGregor je u jednom trenutku ‘‘puknuo‘‘, zgrabio je Chandlera za vrat i snažno ga je odgurnuo. Što je uslijedilo nakon toga, saznat ćemo tek kada show krene s emitiranjem.

U svakom slučaju, čeka nas jedna jako zanimljiva sezona ‘‘TUF-a‘‘, a gledat ćemo ju sve do 15. kolovoza (osmi mjesec) kada je zakazana finalna epizoda showa.

Linker
16. svibanj 2024 17:18