UFC

(VIDEO) Najpoznatiji UFC par podigao vezu na viši nivo: Ortega na usnicu tetovirao ime svoje odabranice

Brian Ortega i Tracy Cortez

 Instagram
Čini se da u vezi Briana Ortege i Tracy Cortez uistinu cvjetaju ruže

Iako u vezi otprilike nešto više od godinu dana, a istu su javnosti otkrili tek u ljeto prošle godine, Brian Ortega i Tracy Cortez napreduju velikom brzinom. Naime, nakon što je u listopadu prošle godine otkriveno kako su bivši dvostruki UFC-ov izazivač i talentirana borkinja zaručeni, oni su prije dva tjedna uselili u svoj novi dom.

Time su se pohvalili na Instagramu, čime je potvrđeno da ovaj borilački par itekako misli ozbiljno.

Ipak, za Valentinovo je Brian odlučio otići korak dalje. Svoju ljubav odlučio je obilježiti tetovažom i to niti manje ni više nego na usnici, gdje se od sada nalazi njeno ime uz mali znak srca.

Proces nastajanja tetovaže Brian je objavio na svom Instagram profilu, a sve je rezultiralo podijeljenim reakcijama i komentarima. Od onih koji su ga podržali pa to onih koji smatraju kako mu je zaluđenost njegovom djevojkom poremetila sposobnost donošenja odluka.

"Sve što mogu reći... Volim je!", napisao je Ortega uz objavu.

28-godišnja Tracy trenutno glasi za jednu od najtalentiranijih borkinja u UFC-ovim ženskim divizijama. Njen profesionalni omjer je 9-1, s tim da je izgubila samo svoju prvu borbu. U UFC je pristigla putem "Contender Seriesa", a do sada je u Octagonu odradila tri uspješna nastupa.

Naravno, osim po svojim nastupima, Tracy je vrlo postala poznata po svojoj podosta tragičnoj obiteljskoj priči, ali još više po onome što je zapravo privuklo Ortegu, njenom izgledu. Može se reći kako je od velikog dijela fanova trenutno smatrana najljepšom MMA borkinjom u UFC-u, a neki odlaze toliko daleko da je prozivaju i najljepšom borkinjom svih vremena. Vezu su započeli tako da joj je Brian poslao poruku putem Instagrama.

Niti jedno od njih dvoje trenutno nema ugovorenu iduću borbu. Ortegu smo posljednji put gledali u rujnu prošle godine, kad je poražen od Alexandera Volkanovskog u borbi za titulu. Tracy se nije borila od travnja, kad je podijeljenom sudačkom odlukom savladala Justine Kish.

Kako možemo vidjeti po Instagram profilima, oboje su trenutno u treningu i čekaju iduće izazove. Ortega će u svom svakako morati braniti svoju poziciju, dok će Tracy svakako dobiti priliku za dodatni napredak prema višim pozicijama.

Linker
17. svibanj 2024 06:26