UFC

(VIDEO) Novinar TMZ-a presreo alkoholiziranog Nicka Diaza: 'Znate gdje me možete naći!'

Nick Diaz
 screenshot/TMZ
Novinar TMZ Sportsa presreo je Nicka Diaza u noćnom izlasku, pokušavajući doći do njegovog stava o posljednjim izjavama Colbyja Covingtona. Pogledajte kako je to izgledalo.

Nick Diaz daleko je od dana kad je bio profesionalni borac, iako se neki njegovi fanovi i dalje nadaju kako bi starijeg, po mnogima i uspješnijeg brata Diaz, još koji put mogli vidjeti s malim rukavicama na rukama. On je u posljednje vrijeme odabrao tulumarenje kao glavni dio svog života, a tijekom jednog ispražnjavanja tog zadovoljstva presreo ga je novinar sveprisutnog TMZ-a.

Upitan je Nick o Colbyju Covingtonu i tome što je UFC-ov izazivač velter kategorije izjavio neke ružne stvari o njemu i njegovom bratu. Vidno alkoholizirani Nick pokušao mu je odgovoriti.

"Ne znam što sam napravio krivo. Uvijek sam se borio protiv svakoga protiv koga sam trebao. Ja sam za tog tipa čuo tek nedavno, imam druge stvari kojima se bavim. Ukoliko se on želi boriti, ja sam tip kojeg nije teško pronaći. Neka mi dođe. Ja živim lijep život", dio je onoga što je Nick rekao.

Osim što je bio pod utjecajem alkohola te možda i još nečega, Nick djeluje kao netko tko je nabacio određeni broj kilograma i teško se može zaključiti da trenira. Osim toga, nije bio niti u kutu svog brata Natea na UFC 241 priredbi. Sve u svemu, daleko je od ikakve forme, što je uistinu šteta ako znamo da je svojevremeno bio jedan od najboljih boraca svijeta.

Koliko je moralno i smisleno što je novinar TMZ-a ovako nešto uopće i radio? Nismo sigurni, no svakako nije loše pogledati i doći do informacije u kakvom je Nick Diaz stanju. On kaže kako uživa u životu, no realno je pitanje koliko će još moći tako prije nego se pojave ozbiljne posljedice.

Linker
04. svibanj 2024 03:18