UFC

(VIDEO) Pogledajte prvih pet UFC nokauta Stipe Miočića

Stipe Miočić
 screenshot
Stipe Miočić u dosadašnjoj je UFC karijeri devet puta slavio nokautom. Pogledajte prvih pet!

Stipe Miočić u UFC je stigao 2011. godine, nakon šest borbi odrađenih po manjim promocijama. I odmah u startu predstavio se kao opak borac koji će mnogima pomrsiti račune. Naravno da je rijetko tko mogao već tada očekivati kako će to biti najuspješniji prvak u povijesti UFC-ove teške kategorije, no puno toga bilo je jasno.

U svojih prvih devet UFC borbi, Stipe je upisao sedam pobjeda i dva poraza, od toga pet pobjeda nokautom nad redom sjajnim borcima. Prvi koga je nokautirao bio je današnji KSW-ov prvak Phil De Fries. Nakon toga je uslijedio danas nažalost pokojni Shane Del Rosario, a onda je završio i uvijek čvrstog Fabija Maldonada. Marka Hunta morao je tući pune četiri i pol runde te pogoditi najviše udaraca unutar jedne borbe u dotadašnjoj UFC povijesti. Peti nokaut u tom nizu bio je onaj protiv Andreija Arlovskog, kojim je zapravo krenuo u svoju šampionsku misijiu.

Pred subotnju borbu, u kojoj će Stipe tražiti svoj deseti UFC nokaut, UFC se putem Instagrama odlučio prisjetiti upravo tih pet. Pogledajte!

Linker
15. svibanj 2024 11:50