UFC

(VIDEO) Povratak kući: Leon Edwards dočekan ovacijama na poluvremenu utakmice Aston Villa - Burnley

Leon Edwards

 Screenshot/Twitter
UFC-ov prvak vratio se u grad u kojem živi od devete godine života, a naklonili su mu se i igrači i navijači Aston Ville

U subotu je Aston Villa na svom terenu u Birminghamu pobijedila Burnley 3-2 i tako se bodovno izjednačila s trenutno vodećim Livepoolom, a trenutak koji je bio posebno zanimljiv iz borilačke perspektive dogodio se na poluvremenu utakmice - kada je na Villa Park izašao prvak UFC-ove velter divizije Leon Edwards.

"Rocky" je pretprošlog vikenda jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio Colbyja Covingtona i obranio titulu u velteru, a u subotu je na poluvremenu prošetao travnjakom Villa Parka noseći pojas prvaka, uz glasne ovacije s tribina. Nakon utakmice, Edwards se družio s igračima Aston Ville, a mnogi od njih u svlačionici su se fotografirali s njim i pozirali s njegovim pojasom. Kako je to sve skupa izgledalo, možete pogledati u nastavku.

Edwards je rođen u Kingstonu, na Jamajci, a s obitelji se, u dobi od devet godina, preselio upravo u Birmingham, gdje je odrastao u četvrti Aston, a potom se s majkom preselio u birminghamsko predgrađe Erdington.

Linker
19. svibanj 2024 01:15