UFC

(VIDEO) Song Yadong napadnut na benzinskoj postaji: ‘Bio sam pripit pa smo stali, a onda su uperili pištolj u nas!‘

Song Yadong

 SCREENSHOT (DOUYIN, SONG YADONG)
Na kraju je istaknuo i kako se treba ponašati ako dođe do takve situacije

Dok on uživa u nasilju unutar granica kaveza, UFC-ov bantamaš Song Yadong ovaj je tjedan iskusio neželjenu opasnost u drugom okruženju. Song, koji trenutno zauzima 8. mjesto na ljestvici kategorije, nedavno je ustvrdio da su njega i prijatelja četiri naoružana muškarca opljačkali pod prijetnjom oružjem u području San Francisca.

"Kung Fu Kid" otkrio je detalje incidenta u videu objavljenom na Douyinu, TikTok aplikaciji za Kinu. Prisjećajući se potresnog iskustva, Song je kazao da se incident dogodio dok su on i njegov prijatelj krenuli na put iz San Francisca natrag u Sacramento, gdje UFC borac trenira.

Kineski 25-godišnjak, koji je tada priznao razinu alkoholiziranosti, izjavio je da se ovo dogodilo na benzinskoj crpki na kojoj su stali po vodu. Iako nije bio izvorna meta, Song je detaljno opisao da su četvorica pljačkaša čekala planiranu žrtvu prije nego što su svoju pozornost usmjerili na njegovog prijatelja dok je izlazio iz postaje.

"Prvi put u životu držali su me na nišanu. Sinoć smo se moj prijatelj i ja vozili natrag u Sacramento iz San Francisca. Na povratku su nas opljačkala četvorica muškaraca pod oružanom prijetnjom. Bio sam malo pijan, jer sam bio s prijateljem i on je vozio, pa nije pio. Na povratku sam bio malo žedan pa smo stali na benzinskoj crpki da kupim vode i onda se ovo dogodilo", započeo je i onda dao detalje:

"Stigli smo do crpke, a oni su već bili tamo. Kada je moj prijatelj izašao, uperili su pištolj u njega i zatražili novac, novčanik i ogrlicu, a usto su ga udarili kundakom."

Na kraju je istaknuo i kako se treba ponašati ako dođe do takve situacije.

"Oni samo žele novac. Dakle, bez obzira ima li pljačkaš nož ili pištolj, odmah mu dajte novac. Nemojte previše komunicirati s njim. Ako se naljuti i upuca vas, naje**li ste", zaključio je Song.

Kao jedan od elitnih svjetskih boraca, Song bi bez sumnje bio u stanju pobijediti svakog pljačkaša u borbi prsa u prsa. Ipak, protiv četiri naoružane osobe, kineska zvijezda i njegov prijatelj s pravom su se pokorili.

Linker
01. svibanj 2024 19:46