UFC

(VIDEO) U siječnju je bilo drugačije: Do sada neviđene scene nakon Poirierove pobjede nad McGregorom

Conor McGregor | Conor McGregor i Dustin Poirier
 screenshot (YouTube, BT Sport)
BT Sport donosi nam do sada nepoznat uvid u događanja nakon siječanjske borbe McGregora i Poiriera

Vjerojatno se svi jako dobro sjećate kakve je bila atmosfera prije prethodne borbe Conora McGregora i Dustina Poiriera, održane u siječnju ove godine na Fight Islandu. Prijateljsko raspoloženje bilo je prisutno cijelo vrijeme prije borbe, ali zadržalo se i nakon nje. To smo mogli vidjeti kod svih medijskih akcija, ali i u UFC-ovom "Thrill and the Agony" serijalu, gdje smo se uvjerili u to kako niti nakon borbe nije došlo do zle krvi. Pamtimo srdačan razgovor McGregora i Dustinove supruge Jolie, koja mu je u svlačionicu došla zahvaliti na obećanoj donaciji.

U međuvremenu se puno toga promijenilo. Donacija se nije pojavila, a tu je došlo i do igre pokvarenog telefona. Osim toga, McGregor je u ovaj tjedan borbe ušao puno motiviraniji i uz neprijateljski stav prema čovjeku koji ga je u siječnju savladao. Ali, baš taj siječanj ono je na što se moramo vratiti.

BT Sports je došao do dodatnih UFC-ovih materijala snimljenih nakon borbe te je iste odlučio podijeliti s fanovima. Nalaze se tu neke scene iz već spomenutog serijala, ali i nešto što do sada nismo imali priliku vidjeti, kao razgovor u Octagonu nakon borbe. Tamo je odmah verbalno dogovorena još jedna borba.

Ima tu materijala i poput prvih trenutaka nakon što je Conor došao u svlačionicu, ali i Dustinove istovremene euforije u njegovom prostoru. Uostalom, najbolje da pogledati sami, jer ovako nešto nakon treće borbe vjerojatno nećemo vidjeti.

Linker
18. svibanj 2024 17:38