UFC

(VIDEO) UFC-ov borac pohvalio se formom, ali mnogi su zabrinuti za njegovo zdravlje: ‘On umire iznutra‘

Nathaniel Wood

 Instagram (nathaniel Wood)
Engleski borac bantam kategorije podijelio je publiku prezentacijom svog fizičkog izgleda

Jedna od domaćih uzdanica na ovotjednoj londonskoj UFC priredbi, bit će i Nathaniel Wood (17-5-0, 4-2 UFC). 28-godišnji borac nadimka ''The Prospect'', 2018. godine debitirao je za najjaču svjetsku MMA promociju te je upisao tri pobjede u nizu.

Ipak, John Dodson 2020. godine nokautirao ga je u trećoj rundi te se ispostavilo kako Wood ipak još nije spreman za najviše domete. Uslijedila je pobjeda protiv Johna Castanede te poraz od Caseyja Kenneyja u posljednjem nastupu koji je odradio još u desetom mjesecu 2020. godine.

Wood prošle godine nije nastupao, no čini se da je pauzu iskoristio kako bi se spremio bolje nego ikad. Naime, engleski MMA borac objavio je na Instagramu video kojim prezentira svoju formu, odnosno fizički izgled.

''Ti si samo usvojio vaskularni život, ja sam rođen takav. Nikad nisam bio spremniji.'', napisao je ''Prospect'' u tekstu objave.

Talentirani borac totalno je izrezan i djeluje fizički spremnije nego ikad. Brojne žile jasno se ocrtavaju na njegovom djelu, no mnogi na društvenim mrežama zabrinuti su njegovim izgledom.

''On umire iznutra''

''Nalet vjetra vjerojatno bi ga izbacio iz balansa te bi završio hendikepiran.''

''Ovo ne izgleda zdravo.''

Samo neki su od komentara na Instagram stranici Fight Club. Wood uistinu djeluje dehidrirano, iako je službeno vaganje tek u petak. Međutim, ako ovaj borac bantam kategorije tvrdi da nikada nije bio spremniji, tko smo mi da mu sudimo. Priliku za dokazivanje svojih navoda, imat će u subotu. Woodova borba druga je po redu na preliminarnom dijelu programa koji započinje u 18:00h. Protivnik će mu biti Vince Morales (11-5-0, 3-3 UFC), borac koji je trenutno u nizu od dvije uzastopne pobjede.

Linker
02. svibanj 2024 05:12