UFC

(VIDEO) Upoznajte opasni i adrenalinom pretrpani hobi Charlesa Oliveire

Charles Oliveira
 screenshot (YouTube, UFC)
Izazivač za UFC titulu lake kategorije ima veliku strast prema konjima, odnosno njihovoj brzini

Pred borbu u kojoj će pokušati postati prvak lake kategorije, UFC je posjetio Charlesa Oliveiru u Brazilu, gdje im je on predstavio svoj hobi. I to vrlo opasan, ali isto tako itekako adrenalinom nabijen i pretrpan hobi. Riječ je o utrkama konjskih zaprega. Zapravo, riječ je o kolima na dva kotača koja konj vuče u punoj brzini.

"Kad jašem konja, kad ga češljam, kad ga perem, sve mi to daje neku mirnoću. Kad god mi je teško, kad god imam neki problem, neovisno radi li se o porazu u borbi ili nečemu drugom, dođem ovdje i jašem", rekao je Oliveira, nakon čega je predstavio konja čiji je suvlasnik zajedno s prijateljem.

Njegov prijatelj Dudu otkrio je kako je Charles pomogao da bi se utrke zapreka u Brazilu prepoznale kao sport te je veliki promotor istog. Jedan od prijatelja iz kluba, Gia, također odlazi s njim na borbe kao član tima, čovjek koji nosi kantu s ledom, kako ga je uz osmijeh sam Oliveira opisao.

Upravo protiv Gije je Charles odradio utrku, gdje najbolje možemo vidjeti o kakvoj se brzini te o kakvim uvjetima radi.

"Ovo je ludi sport za lude ljude. Morate ga voljeti jer je jako brz", rekao je Charles, a mnogi bi se složili kako nešto slično vrijedi i za MMA, sport u kojem će ovog vikenda imati priliku postati svjetski prvak. Njegova prepreka zove se Michael Chandler.

Linker
13. svibanj 2024 18:36