UFC

(VIDEO/FOTO) Trener je oduševljen: 'Conor je u najboljoj formi u kojoj sam ga ikad vidio'

 Marcus/Getty Images/AFP
Owen Roddy uvjeren je u novu pobjedu bivšeg UFC-ovog prvaka

Nakon više od šest godina Conor McGregor i Dustin Poirier ponovno će se naći zajedno u kavezu, a trener bivšeg dvostrukog prvaka uvjeren je da će pobjednik biti isti.

Owen Roddy smatra da su i Dustin i Conor napredovali od meča iz 2014. godine, ali prednost će 23. siječnja na UFC-u 257 ipak dati svome borcu.

"On je ubojica. Kao prvo, odradio je one pripreme za Cerronea, bio je motiviran i u sjajnoj formi, bio je na dobrom mjestu. Onda je htio odraditi nekoliko nastupa tijekom godine, ali je COVID sve pokvario. No Conor nije prestao trenirati. Bio je vrlo aktivan i radio je na svim segmentima MMA-a. To možete i sami vidjeti. On je u najboljoj formi u kojoj sam ga ikad vidio", rekao je Roddy u razgovoru za The Bash MMA.

McGregor u revanš s Poirierom ulazi kao favorit u očima kladionica, a s 'bookmakerima' će se složiti i Roddy iako priznaje da je i Dustin puno bolji borac nego što je bio prije nešto više od šest godina kada ga je 'Notorious' nokautirao za manje od dvije minute.

"Mislim da se Poirier dosta popravio od prve borbe, ali mislim da je Conor napredovao još više. Oni su definitivno bolji borci nego u prvom susretu, ali i dalje mislim da je Conor bolji od njega.Poirier je usavršio svoje vještine. Ruke su mu dobre, čvrst je, izdržljiv, nameće dobar ritam, ali jednostavno ne vidim gdje bi to pobijedio Conora. Conor je jednostavno svugdje predobar, precizan i ubojit sa svojim udarcima", zaključio Roddy koji je upravo zadužen za taj udarački dio McGregorove igre.

Linker
18. lipanj 2024 11:18